Elokuva-aiheiset kolikkopelit

Elokuvat ovat kenties yksi suosituimpia tapoja rentoutua. Osalle ihmisistä elokuva on viihdettä, mutta tätäkin enemmän elokuvaa arvostetaan taiteenmuotona, jonka avulla voidaan kommunikoida ja käsitellä kaikkea ihmiselämään liittyviä asioita. Monet kuuluisat elokuvat ovat tallentuneet kokonaisten sukupolvien mieleen, kuten Edvin Laineen Tuntematon Sotilas, Martin Scorsesen Taxi Driver ja niin edelleen. Elokuvilla saattaa olla paljon myös ihailijoita, jotka suhtautuvat fanaattisesti kyseiseen taideteokseen. Tästä johtuen monet kolikkopelien valmistajat ovat myös alkaneet valmistaa erilaisia elokuva-aiheisia kolikkopelejä. Niiden avulla elokuvan ystävät voivat kokea elokuvan taianomaisen maailmaan yhä uudestaan. Moniin näihin kolikkopeleihin on mahdollista saada myös erilaisia bonuksia, kuten ilmaisia pelikierroksia tai talletusbonuksia.

Terminator 2

Terminator 2 saavutti ilmestyessään käsittämättömän suosion ja on eittämättä kaikkien aikojen vaikuttavin action-elokuva. Kyseisen elokuvan kolikkopeli-version on suunnitellut Microgaming ja siinä on peräti 243 erilaista mahdollisuutta voittaa. Pelissä on hyvin monipuoliset bonustoiminnot, joiden avulla pelaaja voi voittaa itselleen ilmaisia bonuskierroksia tai erilaisia voittokertoimia. Pelistä tekee kuitenkin erityisen sen uskomattomat grafiikat ja erikoistehosteet. Käyttöliittymään lisätty otteita alkuperäisestä elokuvasta, jonka lisäksi erityisesti bonustoimintoihin on lisätty monia vauhdikkaita efektejä ja tehosteita. Monipuolisista toiminnoista huolimatta, Terminator 2 soveltuu myös aloitteleville pelaajille, sillä pelin oppii hyvin nopeasti.

Jurassic Park

Microgaming on suunnitellut myös toisen pelaajien keskuudessa huippusuosion saavuttaneen Jurassic Park -kolikkopelin, jossa on niin ikään 243 erilaista tapaa voittaa. Slotti vie pelaajan unohtumattomalle seikkailulle Dinosaurusten maailmaan, mutta jotain menee vikaan. Dinosaurukset ovat karanneet, jolloin pelaajasta tuleekin dinosaurusten potentiaalinen iltapala. Mikäli pelaaja onnistuu välttelemään T-Rexiä tarpeeksi pitkään palkitaan pelaaja hervottomilla bonuksilla, kuten ilmaisilla kierroksilla ja voittokertoimilla. Pelissä on upeat grafiikat, jonka yhtenä erikoisuutena on peliruudun tausta, josta aukeaa suora näkymä dinosaurusten valtaamaan huvipuistoon.

Muita elokuva-aiheisia slotteja

Tämän lisäksi myös monia muita huippusuosittuja elokuvia on käännetty kolikkopeleiksi. Playtech on kääntänyt Kummeli- ja Vares-elokuvista omat kolikkopeliversiot. Nämä pelit on luonnollisesti suomenkielelle, joten niitä voi pelata myös englantia taitamattomat pelaajat. Tämä lisäksi myös Kummisetä-elokuvarjasta on on Gamesys kehittänyt The Godfather kolikkopelin.