Kalastus-aiheiset kolikkopelit

Kalastus on suomalaisten lempipuuhaa, ja maassamme on kenties kaikkein eniten vapaa-ajan kalastajia maailmassa suhteutettuna väkilukuun. Etenkään talviaikaan ei kalaan lähtö ole kuitenkaan kaikkein houkuttelevinta toimintaa, minkä takia kalojen ystävät voivat tällöin pelata myös erilaisia kala- ja kalastusaiheisia kolikkopelejä. Niihin voi päästä tutustua myös täysin ilmaiseksi, sillä monet nettikasinot tarjoavat kolikkopeleihin myös erilaisia bonuksia, kuten ilmaispyöräytyksiä ja talletusbonuksia.

Seuraavaksi esittelemme muutamia kalastukseen ja kalojen maailmaan liittyviä kokeilun arvoisia pelejä.

Alaskan Fishing

Alaskan Fishing lienee kaikkein tunnetuin kalastusaiheinen kolikkopeli, ja sen on suunnitellut legendaarinen Microgaming. Slotissa on tyylikkäät grafiikat ja peräti 243 erilaista tapaa voittaa, kuten Microgamingin peleissä on yleisesti tapana. Alaskan Fishings sisältää loistavia bonuspelejä, joiden avulla pelaaja voi voittaa voittokertoimia tai ilmaisia kierroksia. Slotin teoreettinen palautusprosentti eli RTP on 96,68 %.

Lucky Fishing

Lucky Fishing -kolikkopeli on Pragmatic Playn käsialaa, ja on tyyliltään sarjakuvamainen tai naivistinen. Pelissä on kaksikymmentä voittolinjaa sekä wild- ja scatter-erikoissymbolit. Lucky Fishing soveltuu erityisesti pienillä panoksilla pelaaville, sillä pelikierroksia voi pelata vain muutamalla sentillä.

Golden Fish Tank

Golden Fish Tank on Yggdrasilin kehittämä humoristinen kolikkopeli, jonka palautusprosentti on 96,4 %. Pelissä on niin ikään 5 kiekkoa ja 20 voittolinjaa. Slotin bonustoiminnot tarjoavat pelaajille wildeja sekä ilmaisia kierroksia.

Scuba Fishing

Yksi jännittävimpiä kalastukseen liittyviä kolikkopelejä on ehdottomasti RTG’n suunnittelema Scuba Fishing, jonka pelijärjestelmä muodostuu kolmesta kiekosta, jotka pyörivät kolmella eri rivillä. Pelissä on silti jopa 27 erilaista voittolinjaa. Peli ansaitsee erityistä kiitosta tyylikkäistä grafiikoista, mikä aiheuttaa sen, että slotti on hyvin kaukana retropeleistä. Scuba fishing sopii hyvin myös aloittelijoille, sillä pelin ottaa haltuun muutamassa sekunnissa.

Fish Party

Kalan saanti on aina yhtä juhlaa, ja tämän tietää myös Microgaming, joka on suunnitellut Fish Party -kolikkopelin. Slotin palautusprosentti on 96 %, joka on pelien keskitasoa. Pelissä on kohtalaisen hyvät bonustoiminnot, joiden avulla peliä on helpompi pelata pidempään. Se sopii loistavasti myös suurilla panoksilla pelaaville, sillä maksimipanosta voi korottaa aina 30 euroon saakka.