Lego Dots Verkkokauppa

Persoonalliset viestitaulut voi koristella oman fiiliksen, harrastuksen tai huoneen sisustuksen mukaan, ja ne on kiva asettaa esille kaikkien nähtäväksi. Se on hauska ja yksilöllinen lahja kaikille luovasta puuhasta innostuneille Muokattava viestitaulu — Suurin setin viestitauluista on 51 cm leveä ja 14 cm korkea, joten siinä on lego dots elektroninen kauppa tilaa lasten viesteille tai hienoille koristekuvioille. Yli laatassa riittää värejä ja muotoja, ja lapset pääsevät keksimään omia fonttejaan ja kirjaimiaan kirjoittamiinsa viesteihin Yli 6-vuotiaille sopiva lahja — Askartelufanin unelma on koristelaattojen paketti, jonka viestivaihtoehdot ovat loputtomat. Näillä lapsi voi sanoa sanottavansa Lego dots verkkokauppa askartelulahjoja yli 8-vuotiaille — Imeväisikäiset ja kaikenikäiset askartelun ystävät voivat käyttää settiä itseilmaisuun monin tavoin. Lisää ostoskoriin. Raikkaat värit ja erityiset kuviolaatat ovat hauska yllätys- tai lisälahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.

LEGO DOTS 41951 – Viestitaulu

Se vahvistaa lasten luovaa itseilmaisua, sillä yli 8-vuotiaat askartelun kaverit pääsevät uppoutumaan viestien kirjoittamiseen. Se on hauska ja yksilöllinen lahja kaikille luovasta puuhasta innostuneille Muokattava lego dots elektroninen kauppa — Suurin setin viestitauluista on 51 cm leveä ja lego dots verkkokauppa cm korkea, joten siinä on reilusti tilaa lasten viesteille tai hienoille koristekuvioille. Se täydentää lasten muita settejä, ja koristelaattoja voi käyttää rannekoruissa tai sisustusesineissä. Kun imeväisikäiset koristelevat taulunsa juuri haluamallaan tavalla — viesteillä, kuvioilla tai molemmilla — luovat taidot kehittyvät hurjaa vauhtia. Tämä setti vahvistaa lasten taiteellista ilmaisua, sillä yli 6-vuotiaat askartelun kaverit pääsevät uppoutumaan viestien kirjoittamiseen.

lego dots verkkokauppa

Tuotteen kuvat ja videot

Luova ilo alkaa heti, kun pakkaaminen aukaistaan Näytä viesti tai kuvio muillekin — Kun viestitaulun muokkaukseen ottaa mukaan setin DOTS-suurpakkaus — kokoa kirjaimia myydään erikseen tai jonkin muun LEGO® setin, lasten suunnittelutaidot pääsevät vieläkin paremmin esiin Luvassa luovaa puuhaa — Tämä itseilmaisuun innostava setti sisältää 4 kappaletta 16xkokoisia levyjä, osat kehyksiin, ripustimet ja yli värikästä, erimuotoista laattaa. Kun lapset koristelevat taulunsa juuret haluamallaan tavalla — viesteillä, kuvioilla tai molemmilla — luovat taidot kehittyvät hurjaa vauhtia. Pussi sisältää 79 laattaa neljässä värissä, 20 läpikuultavaa kimallelaattaa ja 10 koristelaattaa 16 vaihtoehdosta. Se on hauska ja yksilöllinen lahja kaikille luovasta puuhasta innostuneille Muokattava viestitaulu — Suurin setin viestitauluista on 51 cm leveä ja 14 cm korkea, joten siinä on reilusti tilaa lasten viesteille tai hienoille koristekuvioille. Suunnittele ikiomia koristeita näillä eläinaiheisilla DOTS-lisälaatoilla! Näillä lapsi voi sanoa sanottavansa Hauskoja askartelulahjoja yli 8-vuotiaille — Lapset ja kaikenikäiset askartelun ystävät voivat käyttää settiä itseilmaisuun monin tavoin.

3d palapeli

Takaisin sivun alkuun. Etsitkö askartelusettiä, lego dots elektroninen kauppa tekee vaikutuksen? Uudet väri- ja koristelaatat ovat loistava lahja kaikille 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Pussissa on värikästä laattaa, joista 15 laattaa hohtaa pimeässä ja 10 yllätyslaatassa on ainutlaatuinen kuviointi 16 vaihtoehdosta. Kehitä lasten luovuutta ja suunnittelutaitoja trooppisissa sävyissä hehkuvalla 95 keräiltävällä laatalla, 15 pimeässä hohtavalla laatalla ja 10 16 vaihtoehdosta kuvioidulla yllätyslaatalla. Takaisin sivun alkuun.

Tee loputtomasti ilmeitä ja tunteita laatoilla, joissa on eläinten silmiä ja suita, korvia ja käpäliä sekä 10 kuvioitua yllätyslaattaa. Etsitkö askartelusettiä, joka tekee vaikutuksen? Ystävien kanssa voi keksiä jännittäviä yhdistelmiä ja itse suunniteltuja luomuksia kelpaa esitellä. Voit koristella elämäsi juuri niin kuin haluat! Kesäkuun uutuus ! Lisälaattoja voi käyttää ystävyysrannekorujen tai sisustusesineiden koristeluun ja mielikuvituksen treenaamiseen.