Lego Friends 41443

Auto on 6 cm korkea ja 11 cm pitkä. He voivat leikkiä lähtevänsä autoajelulle maaseudulle. Tuuliturbiini on 13 cm korkea, 9 cm leveä ja 6 cm syvä. Selaa osastoja. Ilahduta autoista pitäviä lapsia, jotka lego friends 41443 nauttia vihreämmästä elämäntyylistä. He voivat leikkiä lähtevänsä autoajelulle maaseudulle. Kaikki oikeudet pidätetään.

LEGO 41443 Friends – Olivian sähköauto

Leluja suurella sydämellä Tutustuta pikku rakentajat LEGO Friends maailmaan, jossa he oppivat tekemään maailmasta puhtaamman ja paremman paikan elää. Lelut ja pelit LEGO Ajoneuvolelut Figuurit ja hahmot Lautapelit ja muut pelit Muut lelut Nuket ja tarvikkeet Pehmolelut Pihalelut Roolileikkitarvikkeet Tutkimus- ja rakennussarjat Vauvan lelut Vauvan ja lapsen lego friends 41443 Imetystuotteet Vaipat ja puhdistuspyyhkeet Vauvan ihonhoitotuotteet Tuttipullot ja muut tarvikkeet Lasten ruokailutarvikkeet Muut hoitotarvikkeet Uima-altaat ja tarvikkeet Uima-altaat Uimalelut Uima-allas tarvikkeet. Auton akku on ladattu. Irtopalikkalaatikot jälleen käytössä mymälässä! Toivelista luotu. Auto latautuessa ja Olivia soittaessa kännykällään voit leikkiä Elliot-koiranpennun kanssa.

lego friends 41443

Tuote-esittely

Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Sulje Siirry kassalle. Pyyntöäsi käsitellään. Previous Slide Next Slide. Osta lisää samanlaisia tuotteita:. Tutustuta pikku rakentajat LEGO Friends maailmaan, jossa he oppivat tekemään maailmasta puhtaamman ja paremman paikan elää.

bosch propruner

Osta LEGO Friends Olivian Sähköauto | Jollyroom

Tilaa uutiskirje. OLE ensimmäinen:. Rakennettava autolelu innostaa luoviin tarinoihin ja loputtomiin seikkailuihin! Tämän uuden LEGO® lelun rakennusosat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen — näin on ollut jo vuodesta Lapset pääsevät nauttimaan hauskasta, ympäristöystävällisestä uudenlaisesta autoilusta tämän palikoista rakennettavan LEGO® sähköauton ja latausaseman sisältävän setin lego friends 41443.

Rakennusohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Setti on erinomainen, luova syntymäpäivä- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Tuuliturbiini on 13 cm korkea, 9 cm leveä ja 6 cm syvä. Siirry kuvagallerian alkuun. Tutustuta pikku rakentajat LEGO Friends maailmaan, jossa he oppivat tekemään maailmasta puhtaamman ja paremman paikan elää. Object Linking and Embedding ensimmäinen tuotteen arvostelija. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti.