Lego Junarata Vanha

Meillä firmalla on tuo hahmo, mutta ilman aitoustodistusta, mikä laskee arvoa huomattavasti. Niitä myytiin kappaleen erä. Omistautuneita ja maksuhaluisia keräilijöitä löytyy erityisesti Yhdysvalloista, jossa hinnat nousevat korkeimmalle, mutta myös Suomesta löytyy innokkaita harrastajia. Lähetys onnistuu lisä hintaan. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja lego junarata vanha Palauttaminen. Lisää toivelistaan.

Foorumi – Saabclub.fi

Niissä oikeissa oli sellainen klipsi-kiinnikke, mutta muistaakseni ”tarttui” tavalliseenkin Lego-nappulaan. Mutta eihän luvuilta lego junarata vanha olevia Legoja käytännössä enää Object Linking and Embedding sellaisia jotka ovat paketissa, joten avatuilla ja käytetyilläkin on arvoa. Onko sinulla kiroileva kakara? Aiemmin kokonaisia paketteja löytyi, koska niitä oli jäänyt varastoon vahingossa ja tarjontaa oli vähän. Myös helikopteri, tiejyrä ja liikennemerkkejä.

lego junarata vanha

Duplo Lego junasetti

LEGO duplo junarata. Lisätiedot Puisia junaratapalikoita ja junavaunuja. Kyllä se kulki aika kovaa, ei pysynyt kiskoilla jos oli liikaa mutkia. Lisätiedot Lego City junien ratoja. Ei se, onko kaikki luukkujen takana just oikein. Verkkokaupan maksutavat:.

barbie mattel collection

Legojen arvonlisäys – Näiden harvinaisuuksien arvo on kymmenkertaistunut

Yksityisyys Ehdot. Tylypahkan pikajuna. Hyvässä kunnossa ja lähes kaikki osat mukana. Suomen Saab-klubi ry:n jäsen. Toki jos puhutaan vaikkapa jostain luvun setistä niin kuuluu asiaan, että niissä voi olla vähän kulumaakin. Hinta 20e.

Lego junarata – Foorumi –

Suositut haut. Päätettiin pyytää joulupukilta vähän uudempaa versiota ja sellainen sieltä tulikin. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot B-to-b-myynti. Laatikko tulee mukana. Lisätiedot Puisia junaratapalikoita ja junavaunuja.