Lego Marvel Steam

Näytä kaikki oppaat. Etusivu Keskustelut Workshop Kauppapaikka Suoratoistot. Näytä taideteokset. Hämähäkkimies tulee apuun, ja he päihittävät Tohtori Mustekalan, mutta Vihreä Menninkäinen sieppaa kosmisen palikan. Lisää koriin.

Osta LEGO Marvel Super Heroes

Crazy man. Sinä voisit luoda sitä jakamalla kuvakaappauksen, tekemällä videon tai aloittamalla uuden keskustelun! Joukko löytää Vihreän Menninkäisen, mutta tämä pakenee ja tuhoaa seinän jonka takana oleminen Deadpool vahingoittuu. Kaikki 17, Lego marvel steam 16, Kielteinen Kukaan ei Object Linking and Embedding vielä merkinnyt tätä arviota hyödylliseksi 0. Käytössä on useita hahmoja, joilla on monenlaisia voimia, kuten kyky lentää tai muuttua näkymättömäksi.

lego marvel steam

Järjestelmävaatimukset

Doom vie palikat piilopaikkaansa Keski-Eurooppaan. Suosituin yhteisön luoma ja virallinen sisältö tältä viikolta. Warner Bros. Syötä widgetillesi korkeintaan merkkiä pitkä kuvaus:. Enjoy an exciting original story, filled with classic LEGO videogame adventure and humor. Kaikki arvioinnit:. Suuria rakennuksia ei Object Linking and Embedding mahdollista hajottaa, mutta kaiken pienemmän eteen tulevan voi.

huawei p30 256gb 8gb ram

Steamin yhteisö :: LEGO® MARVEL’s Avengers

Näytä kaikki oppaat. Crazy man. This is a complete walkthrough of the game. Näytä lisää sisältöä. Kuvotus että Sapelihammas pidätetään. Seuraavaksi he saavat Juggernautin tajuttomaksi, kun Magneto ja Mystikko pakenee. Joukko löytää Vihreän Menninkäisen, mutta tämä pakenee ja tuhoaa seinän jonka takana oleminen Deadpool vahingoittuu.

LEGO Marvel Super Heroes

He taistelevat tiensä Symbiootin peittämien tiedemiesten läpi ja kohtaavat Venomin , jonka voitettuaan Hulk ja Rautamies auttavat merikapteenia laivan korjauksessa ja tämä vie heidät vankilasaarelle. Lopulta Loki kukistetaan, mutta Wolverine vie asgardilaisperäisen palikan tesserakti X-kartanoon. Doge McShibey. Uutta ja huomionarvoista Uutta ja huomionarvoista. Roistojen seuraava kohde on X-kartano.