Lego Pirates 70413

Nosta merirosvolippu liehumaan ja nosta purjeet! Anna palikoiden kuivua itsestään puhdistuksen jälkeen. Lisätietoja on Lego pirates 70413 sivustolla. Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Todennettu Legolla on palvelu, josta voit tilata yksittäisiä palikoita ja johon voit ottaa yhteyttä, jos setistä puuttuu jokin palikka.

Käyttöohjeet kohteelle Lego Pirates

Todennettu Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä enintään 40 °C ja miedolla pesuaineella. Sähköiset osat puhdistetaan aina pelkällä kuivalla liinalla. Lego Pirates käyttöohje. Onko sinulla kysyttävää tuotteesta Lego Pirates tai tarvitsetko apua? Lego Minecraft käyttöohje 72 sivua.

lego pirates 70413

Käyttöohje

Anna palikoiden kuivua itsestään puhdistuksen jälkeen. Käynnistä hurja hyökkäys ja nouse laivaan. Minkä ikäiset lapset voivat leikkiä Legoilla? Lego Ninjago käyttöohje 84 sivua. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Miten minun kannattaa puhdistaa Lego-palikkani?

dxracer k series

Lego Pirates käyttöohje ( sivut)

Sinitakkiset sotilaat ovat kuitenkin saaneet heidät kiinni soutuveneellään lego pirates 70413 ovat valmiita toimintaan! Mikä on paras tapa kiinnittää tarroja Lego-palikoihin? Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Eikö kysymystäsi OLE listassa? Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei Object Linking and Embedding pyytänyt. Lego Pirates käyttöohje. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Käyttöohjeet kohteelle Lego Pirates

Duplo-palikat sopivat parhaiten isompiin Lego-palikoihin ja voivat irrota pienemmistä palikoista. Lego Millennium Falcon käyttöohje sivua. Anna selkeä ja kattava kuvaus ongelmasta ja kysymyksestäsi. Lego Ninjago käyttöohje 84 sivua. Upeassa LEGO Merirosvot -sarjan Palikka-aarre-mallissa on kaksi korkeaa mastoa ja suuret purjeet, takila ja märssykori, merirosvolippu, toimiva vinssi ja ankkuri, tykkejä, lankkukävelytoiminto sekä teräväkuonoinen hai. Lego Pirates käyttöohje 80 sivua. Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme.