Lego Star Wars Imperial Transporter

Lataa kauppakirjapohja. Ota yhteyttä ilmoittajaan Markku Lähetä viesti Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuret nyt. Voit lähettää ilmoittajalle viestin. Jos ilmoitus ei Object Linking and Embedding Tori. Talsijat olivat erityisen tehokkaita näitä joukkoja vastaan, mutta ewokit saivat kaadetuksi usean talsijan sekä Chewbacca parin ewokin kanssa valtasi yhden kappaleen, ja käytti sitä tuhotakseen muita.

All Terrain Scout Transport

Sillä oli keskiverto panssarointi, joka kesti helposti jalkaväen sotilaiden ammukset. Aikaisimmat mallit talsijasta olivat Tasavallan suurarmeijan käsialaa kloonisotien viimeisien taistelujen aikana. Tallenna ilmoitus suosikiksi. Ilmianna asiaton ilmoitus Jos ilmoitus ei Object Linking and Embedding Tori. Historia Talk 0. Tähän talsijaan mahtui kaksi kuljettajaa toinen ohjausta, toinen aseita varten.

lego star wars imperial transporter

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä

Lähetä Tori-paketti. Näytä wikiteksti. Tietoa yksityisyydensuojasta. Explore Wikis Community Central. Viestisi on lähetetty onnistuneesti. Telemarkkinoija rikkoo lakia jos ottaa yhteyttä henkilöön, joka on kieltänyt telemarkkinoinnin.

la nuit magique brocard

MITT – Mass Imperial Troop Transport (Back Side) | Lego star wars, Lego war, Lego worlds

Se oli myös kätevä jalkaväen suojaajana tai partioaseena siviilitehtävissä. Viestisi on lähetetty onnistuneesti. Torin turvallisuusvinkit. Schibsted vastaa tietojesi hallinnasta tällä sivustolla. Tulosta ilmoitus. Sillä oli keskiverto panssarointi, joka kesti helposti jalkaväen sotilaiden ammukset. Ilmoittaja on kieltänyt telemarkkinoinnin.

All Terrain Scout Transport | Jedipedia | Fandom

Voit lähettää ilmoittajalle viestin. Tallenna ilmoitus suosikiksi. AT-ST talsija oli kevyt mutta raskaasti aseistettu Imperiumin taistelukulkuneuvo, joka sai myös lempinimen ”kanatalsija” sen kanamaisesta muodosta ja liikkeestä. Unohditko salasanasi? Tämä versio talsijasta oli varustettu laajoilla suurien aseiden pidikkeillä, jotka oli asetettu kunkin jalan ylempään niveleen.