Lenovo Legion Y530 1060

Mini DP -portti 3. Legion Y 15″. Kattava ohjelmistotuki yhteistyössä ulkopuolisten valmistajien kanssa. Sort and recycle. Yn huipputehokkaat 8. Astri Keskus.

Lenovo Legion Y530 (15″)

Fama Keskus. Insinöörimme ovat yhdistäneet osaamisensa akkujen, porttien sijoittelun, jäähdytyksen ja emolevyn suunnittelun saroilla. Yssa on täysikokoinen, valkoisilla taustavaloilla varustettu ja nopeasti reagoiva näppäimistö. Pay by installments. Balti Jaama Turg.

lenovo legion y530 1060

Lenovo Legion Y530 (15″)

Nyt on pelaajien arvoisten uudenlaisten koneiden aika, jotka ovat ulkopuolelta tyylikkäitä ja sisäpuolelta pelkkää raakaa voimaa. Joustavat maksutavat. Donate to Re-use centre. Se muokkaa ääntä dynaamisesti ja luo virtuaalisen surround-äänimaailman, joka tekee viihteestä todellisen kotiteatterikokemuksen. Sell at Basaar.

joululahjapaperi prisma

Legion Y | 15,6″ pelikannettava | Lenovo Suomi

Take a look at how to give your old products a new life Sell. If you would just like to give away the product then donate it to the Re-use centre. Sort and recycle. Yn huipputehokkaat 8. Veebilehe omanik Astri Internet OÜ ei OLE kauba müüja. Ominaisuudet Ominaisuudet Pelaamisen uusi ilme Takavuosien kömpelöt pelikannettavat kuuluvat menneisyyteen.

laptops and netbooks :: legion series :: legion y 15ich – Lenovo Support US

HDMI-portti 5. Tarkkuusnäppäimistö takaa tarkat komennot Näppäimistö on kovassa käytössä tiukkojen pelirupeamien alusta loppuun, joten sen yksityiskohdilla on väliä. Edistyksellinen grafiikkaprosessori lisää tehoa teräväpiirtotarkkuudella ja tukee DirectX 12 -ominaisuuksia, jotka mahdollistavat huippunopean, sujuvan ja virtaa säästävän pelikokemuksen. Huimaavan tyylikkään muotoilun lisäksi sen uusimman sukupolven tekniset ominaisuudet takaavat runsaasti tehoa. Kattava vuosittainen tietokoneen kuntotarkistus. Se muokkaa ääntä dynaamisesti ja luo virtuaalisen surround-äänimaailman, joka tekee viihteestä todellisen kotiteatterikokemuksen.