Lenovo Legion Y530

Katso palvelupaketit. Ei saatavilla verkkokaupasta. Näytä vastaavia tuotteita. Execute Disable Bit Kyllä. Harmi, tämä tuote on poistunut valikoimastamme.

Lenovo Legion Y530

Muisti Muistimäärä 8 GB. Kattaminen Astiat Lasit Aterimet ja ottimet Mukit ja kupit Karahvit, kannut ja kaatimet Kahvi- ja teepannut Baari- ja viinitarvikkeet Lautasliinat ja juhlatarvikkeet Telineet ja asetit Pöytätabletit. Prosessorin kivipaino 14 nm. Harmi, tämä tuote on poistunut valikoimastamme. Tampere Linnainmaa. Tuotteen leveys mm. Intel® OS Guard Kyllä.

lenovo legion y530

Hinta- ja tuotetiedot

Saatavilla olevat upotetut vaihtoehdot Ei. PCI Express korttipaikan versio 3. Leveys cm. Vaasa Kotiranta. Huippupelaaminen ja ammattimainen sisällöntuotanto on mahdollista peli- tai työskentelytapasi mukaan optimoitujen kuuden ytimen ja kahdentoista säikeen suorituskyvyn ansiosta.

astianpesukone suola citymarket

Lenovo Legion Y – Tuotetiedot |

The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Intel® Identity Protection Technology-versio 1, Helsinki Viikki. Ominaisuudet EAN Korkeus cm HDMI-versio 2. Katso kaikki Lenovo-jalosteet. Kynnet Kynsilakan poistoaineet Kynsien hoitotuotteet Irtokynnet ja kynsiliimat Kynsilakat Muut kynsituotteet.

Legion Y | 15,6″ pelikannettava | Lenovo Suomi

Myös näppäimistö on isossa roolissa: se on yksi tärkeimmistä osista pelikoneessa, sillä jokaisen pelituokion aikana tarvitset tarkkoja ja nopeita painalluksia. Muut urheiluvälineet Juomapullot ja tarvikkeet Rullaluistimet Potkulaudat ja skeittilaudat. Intel® Identity Protection Technology-versio 1, Kuumuus, pelien suorituskyvyn arkkivihollinen, ei tuota ongelmia Ylle. Kiekkogolf Frisbeegolfkorit Frisbeegolfreput Frisbeegolfkiekot.