Lenovo S540 13

Palvelut Palvelut Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta Palvelun ominaisuudet ja edut: Tekninen tuki puhelimen, verkkokeskustelun tai sähköpostin välityksellä. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Universal Serial Bus-C virransyöttö 2. Sony WHXM4, kuulokkeet. Katso kaikki kuvat 2.

LENOVO S540-13IML i5-10210U/8GB/256M2/WQXGA/C(IR)/W10

Kannettavat tietokoneet. Edellinen Seuraava. Lisää toivomusluetteloon. Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Optimoi ajankäyttösi IdeaPad Skannettavan avulla.

lenovo s540 13

IdeaPad S540 (13″ AMD)

Kiitos palautteestasi! IdeaPad S on suunniteltu liikkuvaan elämäntyyliin—tyylikkäästä muotoilusta tinkimättä. Universal Serial Bus-C 3. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle.

apex 7pro

LENOVO SIML iU/8GB/M2/WQXGA/C(IR)/W10

Instax Mini Film. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu lenovo s540 13 kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Älykästä suorituskykyä Helpota elämääsi tekoälyominaisuuksilla, kuten infrapunakameralla, joka tunnistaa sinut, kun haluat käyttää kannettavaa, ja mahdollistaa näin handsfree-kirjautumisen. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Kritiikit Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

IdeaPad S (13″, AMD) | Tyylikäs ja erittäin kevyt kannettava | Lenovo Suomi

IdeaPad S 13″ Intel. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat.