Lenovo S740 14

Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä 5. HD-tyyppi Full HD. Pakkauksen sisältö Käyttöopas Kyllä. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Ladataan hintagraafia. Ja niin paljon muuta! Suoritinperhe

Lenovo Yoga S740

Koneoppimisteknologia mukautuu dynaamisesti toimintaasi—parantaen näin kannettavan reagointikykyä ja akun kestoa. Wi-Fi Kyllä. Tyyli ja hyvinvointi. Ladataan hintagraafia. Edut sisältyvät hintaan. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Tuotteen leveys ,35 mm.

lenovo s740 14

Lenovo Yoga S740-14IIL 14″ Core i7 1,3 GHz – SSD 512 GB – 8GB QWERTY – Englanti (UK)

Wi-Fi-standardit Wi-Fi 6 Yoga S panee sinut etusijalle. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Etukamera HD-tyyppinen HD. Akun käyttöikä maks. Suorittimen boost-taajuus 3,9 GHz.

eau sauvage cologne christian dior

Lenovo Yoga SII 14″ Core i7 1,3 GHz – SSD GB – 16GB QWERTY – Espanja | Back Market

Ladataan hintagraafia. HD-tyyppi Full HD. Kevyessä ja tehokkaassa kannettavassa on lenovo s740 14 tunnin akun kesto, loistava 4K VESA HDR -näyttö ja mahtava Dolby Atmos ® -äänenlaatu, joiden ansiosta voit nauttia viihteestä missä tahansa. Saatavilla olevat upotetut vaihtoehdot Ei. Kieltäydyn evästeistä Vaihda asetuksia.

Lenovo Yoga SIIL 81RSMX (Core iG1 8 GB GB SSD 14″ Win 10) kannettava tietokone

Päivän tarjoukset. CPU-kokoonpano maks. Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja. Ei virtalähteitä? Koti ja perhe. Kiinteä mikrofoni Kyllä.