Lexar 500gb Ssd

Rekisteröidy asiakkaaksi. Skip to the beginning of the images gallery. Store and access your data anywhere. Yhteensä: 0. Tähtikaukoputket automaattijalustalla. Hyväksy kaikki evästeet. Väri : Musta.

Lexar SSD SL200 PRO Portable 500GB -ulkoinen SSD-levy (R550/W400)

Kysy vaihtotarjous Kysy vaihtotarjous. Speedlite käsisalamat. Sat Mar 19 CET Lisätietoja saa valmistajan sivuilta. Keräämme evästeiden avulla sivuston käytöstä tietoja, joiden avulla kehitämme verkkokauppaamme sekä tarjoamme sinulle kiinnostavampia tuotteita ja parempia tarjouksia.

lexar 500gb ssd

Lexar SSD SL100 Pro Portable 500gb R950/W900 (USB Type-C)

Kovalevy tukee huippunopeaa USB 3. FujiFilm GFX. Tue Mar 15 CET Lexar SL Pro on pieni ja nopea ulkoinen ssd-levy, mutta tilaa tiedostoille ei OLE kovin paljon ja hinta on siihen nähden luvattoman korkea. DJI videokamerat. Nikon varaosat. Ulkoiset kovalevyt 3.

frozen saippua

Lexar SSD SL Pro GB -ulkoinen kiintolevy –

Kahden kameran hihnat. SD muistikortit. Video ja ääni. Kokoontaittuvat taustat. Akut ja laturit. Sony FE. Simply connect the integrated USB 3.

Lexar SL Pro Portable SSD GB – Testinurkka

JavaScript seems to be disabled in your browser. Hinta ei aluksi tunnu kovin korkealta ulkoiselle ssd-levylle, mutta kapasiteetti on kuitenkin vain gigatavua. Kameraan kiinnitettävät. Tue Mar 08 CET Käytetty Canon. Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaoppaasta.