Lg Hbs 800

Äänenvoimakkuuden viritys (tietotekniikka). Äänenvoimakkuuden viritys (tietotekniikka) Digitaalinen. Saat lisätietoja niistä ja velvoitteistasi osoitteesta World Wide Web. Tuotemerkki : The general trademark of a manufacturer by which lg hbs 800 consumer knows its products. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop.

LG sävy HBS-800 kuulokkeet

Lisää vertailuun Poista vertailusta. Note: Please read all information carefully prior to. Paino ja painomitat. Uudemmissa Kuulokemikrofonit on yleensä pieni sisäänrakennettu mikrofoni, joka mahdollistaa soittamisen. Pääpanta, In-ear.

lg hbs 800

Hinta- ja tuotetiedot

Paino ja painomitat Tuotteen leveys ,6 mm. Kun äänenvoimakkuus ylittää desibelin, voi jopa suoraa vahinkoa tapahtua. Sisältää johdot. Akku vähissä -merkkivalo. Voit arvostella sivujamme vain 3 kysymyksessä aloita.

helle siemenluettelo

LG HBS käyttöohje (36 sivut)

Muut ominaisuudet. Tuotteen väri: Musta. Pääpanta, In-ear. Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Ne käsittelevät takuuasiat. Akku vähissä -merkkivalo.

LG HBS – Tuotetiedot |

LG HBS on Muut ominaisuudet. LG HBS Tuotteen leveys. Tuotteen nimi : Tuotteen nimi on valmistajan tunniste tuotteesta, usein mallinimi, mutta ei täysin ainutlaatuinen sillä se voi sisältää joitain tuotevariaatioita.