Lg Nanocell Tv 2020

Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön. Puhtaat värit tuovat taistelukentän eteesi. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Vaihda evästeasetuksesi. Nauti kaikesta sisällöstä sellaisena kuin se näytettäisiin elokuvateatterissa ja säilytä elokuvantekijän visio. Kaikki tämä Apple TV -sovelluksesta.

lg nanocell 55

Plus Miinus. Uusimmat elokuvat, sarjat, dokumentit, suorat urheilulähetykset ja paljon muuta nyt yhdessä paikassa. Pienemmän viiveen ansiosta voit reagoida vastustajiasi nopeammin. AI ThinQ tekee televisiosta älykodin sydämen. Näiden evästeiden avulla voimme tarjota sinulle käteviä toimintoja, kuten tuotearvosteluja ja tuotevideoiden toiston verkkoselailusi aikana. Ohjelmisto ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste software eller firmware.

lg nanocell tv 2020

Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan

Varaa huolto Onko sinulla tuote joka vaatii huoltoa? Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten. Hinnat, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Rajoitettu määrä myyntiä. LG Channels.

logi g304

Ilmoitusta ei löytynyt

Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. Filmmaker Lg nanocell tv 2020 säätää kuvan ja prosessorin asetuksia automaattisesti, luoden kuvasta juuret sen näköisen, kuin ohjaaja on tarkoittanut. Fotobiologisen riskin testissä analysoidaan viittä standardia: sininen näkyvä valo, aktiininen UV-säteily, lähi-UV-säteily, infrapunasäteily ja verkkokalvon lämpövaurion riski. Puhtaat RGB-värit ovat realistisen kuvanlaadun avain. Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG.

LG 55″ 4K NanoCell Smart TV () 55NANOPA | Telia

Nano-teknologia poistaa epäpuhtauksia RGB-aallonpituuksilta, samalla suodattaen ja puhdistaen värejä nanopartikkelien avulla. Smart TV: Vihdoinkin televisiossa on aina jotain hyvää katsottavaa. Katso suosikkijoukkueittesi pelejä ultrasuurelta näytöltä, jossa on puhtaat värit ja upea kuvanlaatu. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Tilauksen hinta on 5,99 Englannin puntaa kuukaudessa sekä mahdollisesti lisättävä vero , ja se veloitetaan toistuvasti kuukausittain maksuttoman kokeilujakson päättymisen jälkeen. Plus Miinus. LG:n televisiot sopivat myös kaikkiin huoneisiin.