Lg Oled Evo 77

Voit myös toistaa mediatiedostot näppärästi USB-liitännän kautta, tai tallentaa TV-ohjelmia ulkoiselle kovalevylle. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Xiaomi xiaomi. Ruskea ruskea. Filmmaker Mode kytkee liikkeen tasoituksen pois päältä ja säilyttää näin alkuperäiset kuvasuhteet, alkuperäiset värit ja alkuperäisen kuvata 18 LG UP76 43′ 4K Ultra HD televisiotoiminta. Vertaa 0.

LG OLED77G1 (77″), OLED-televisiotoiminta

Uudelleen muotoiltu paneeli sisältää ylimääräisen kerroksen ja tehokkaammin valoa lähettävän materiaalin. Osta netistä. Tämä televisio toimii hyvin myös pelinäyttönä. Keskeytä video Toista video. Ei kategorisoidut. Lisää ostoskoriin. Viaplay viaplay.

lg oled evo 77

Alla erbjudanden i Europa

Katso tarkka kuva sivun yläosassa olevasta kuvagalleriasta. Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. Liikkuminen ja ulkoilu. Evästeiden hallintasi estää tämän toiminnon. Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa. Musta

glitter myymälät

LG 77″ 4K OLED OLED77C25LB Black | Telia

Kauniin ulkokuoren takana piilee älykkäin tekoälyprosessorimme. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Kaikki oikeudet pidätetään. OLED oled. Kerro, niin korjaamme asian. Koti ja sisustus.

77” OLED G2 – OLED evo Gallery Edition 4K Smart TV – OLED77G26LA | LG Suomi

Osta nyt. Alla erbjudanden i Europa. Scroll Left Scroll Right. Ruskea ruskea. Nämä optimoivat paneelin rakenteen hienosäätäen valon aallonpituudet ja parantaen tehokkuutta. Hinnat, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Halvin: Verkkokauppa.