Li Ion Akku Laturi

Siirry tilaamaan. Autamme mielellämme laturin valinnassa – ota yhteyttä tai käy myymälässämmekäytössäsi on Suomen Akkujen ammattitaitoinen henkilökunta. Asiakaspalvelu Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon. Asiakaspalvelu ma-pe posti lapinakkumaailma. Heti verkkokaupasta 67 kpl.

Li-Po / Li-Ion laturit

Tavaratalot Kampanja Peräkärryn vuokraus Yritysasiakkaille. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Saatavilla verkkokaupasta 16 kpl. Hyväksyn toimitusehdot. Lähetyksen voi noutaa Postin toimipisteeltä esittämällä saapumisilmoituksen tai lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen. Nicd-,nimh-,liion- lipo-laturit. Oma tili Kirjaudu sisään.

li ion akku laturi

Tavaratalot

Maksaminen Maksu pankkipainikkeilla Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Posti Express-paketti Aamuksi lisäpalvelulla Toimitus vastaanottajalle perille asti seuraavaksi työpäiväksi klo 9 mennessä. Ota yhteyttä. Heti verkkokaupasta 14 kpl. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Heti verkkokaupasta 4 kpl.

kb4535680 0x800f0922

Akkulaturi Litium LiFePO4, 12 V, 4 A –

Checkout on Checkout Finland Oy:n y-tunnus ylläpitämä palvelu. Nicd-,nimh-,liion- lipo-laturit löydät myös kattavasta myymäläverkostamme Vantaalta, Lahdesta, Tampereelta, Ylöjärveltä, Hämeenlinnasta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Savonlinnasta sekä Rovaniemeltä. Uni C4 on monitoimilaturi, joka automaattisesti tunnistaa akun tyypin, latauksen tason optimaalisen latausvirran. Muita ladattavia malleja mm. Nicd-,nimh-,liion- lipo-laturit. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.

Ansmann laturi Lithium 2 | Puuilo

Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla jos molemmat tiedot ovat ilmoitettu, sekä Postin mobiilisovelluksella OmaPosti , mikäli se on vastaanottajalla käytössä. Ansmann Basic 5 Plus on monipuolinen ja edullinen yleisakkulaturisetti. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea! Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Katso avoimet työpaikat.