Lidl Plus Bonus

Lisäksi asiakas ei OLE enää oikeutettu ansaitsemaansa bonuskuponkiin, mikäli saldo vähenee bonuskuponkitavoitteen alle. Paina nykyisen lempimyymäläsi nimen vierestä kohtaa ”Lisätietoja” tai alareunan valikon kohtaa ”Lisää” ja sen takaa lidl plus bonus kohtaa ”Myymälät”. Lisätietoja saat tietosuo-jaselosteestamme. Yhteistyö-kumppani informoi meitä kuponkien, etuseteleiden ja tarjouskoodien lunastamisesta. Data salataan siirron ajaksi. KG ilmoitti, että apin tietosuojakäytänteet voivat sisältää tietojen käsittelyä alla kuvatulla tavalla. Rekisteröityessäsi Lidl Plus -etuohjelmaan, sinulta kysytään halukkuutta sallia sovelluksen käyttöä koskevien tietojen kerääminen ja analysointi.

1. Soveltamisala

Samoin muita kuponkeja, jotka vaikuttavat koko ostoksen loppusummaan esim. Lataa Lidl Plus -sovellus ja tee säästöjä jo tänään! Lidl Stiftung ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, lidl plus bonus tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöistä, häiriöistä etujen tai kuponkien saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Kansainvälinen etuohjelmamme Lidl Plus tuo puhelimeesi palveluita, ajankohtaista tietoa ja runsaasti rahanarvoisia etuja. Osallistuakseen bonuskuponkikampanjaan, kerryttääkseen saldoa kampanja-aikana ja tavoitellakseen lisäkuponkeja bonuskupongitasiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä.

lidl plus bonus

Tietoa sovelluksesta

Lidl Stiftung voi oman harkintansa mukaan muuttaa näitä osallistumisehtoja tässä kappaleessa selostetun mukaisesti. We Are Lidl. Lisäksi asiakas ei Object Linking and Embedding enää oikeutettu ansaitsemaansa bonuskuponkiin, mikäli saldo vähenee bonuskuponkitavoitteen alle. Lue lisää Lidl Plus -äpistä. Mikä on Lidl Plus?

fitbit versa 2 nfc

Mikä on Lidl Plus? –

Paina nykyisen lempimyymäläsi nimen vierestä kohtaa ”Lisätietoja” tai alareunan valikon kohtaa ”Lisää” ja sen takaa löytyvää kohtaa ”Myymälät”. Skannaa kortti kassalla aina ostosten yhteydessä, niin kerrytät bonussaldoa ja aktivoimasi etukupongit otetaan huomioon loppusummassa. Lidl plus bonus käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin on siten kiellettyä. Kustannukset perustuvat asiakkaan ja hänen liittymän palveluntarjoajansa väliseen sopimukseen. Bonuskuponkia ei voi yhdistää jälkikäteen jo tehtyyn ostotapahtumaan. Apin tietosuoja. Lue lisää Lidl Plus -sovelluksesta ja liity säästämisen etujoukkoon!

Mikä on Lidl Plus -kortti?

Kerryttämällä bonusta kuukausittain saat käyttöösi rahanarvoisia bonuskuponkeja. KG ilmoitti, että apin tietosuojakäytänteet voivat sisältää tietojen käsittelyä alla kuvatulla tavalla. Sovelluksen ominaisuudet: Lidl Plus -kortti: tunnistaudu Lidl Plus -asiakkaaksi skannaamalla digitaalinen korttisi kassalla. Jos Lidl Stiftung muuttaa Lidl Plus -etuohjelman osallistumisehtoja, Lidl Stiftung ilmoittaa Lidl Plus -asiakkaille tästä ilmoituksella Lidl Plus -sovelluksessa ja pyytää asiakkaita hyväksymään ehdot ennen sovelluksen käytön jatkamista. Paina nykyisen lempimyymäläsi nimen vierestä kohtaa ”Lisätietoja” tai alareunan valikon kohtaa ”Lisää” ja sen takaa löytyvää kohtaa ”Kaupat — liikerakennukset”. Skannaa kortti kassalla aina ostosten yhteydessä, niin kerrytät bonussaldoa ja aktivoimasi etukupongit otetaan huomioon loppusummassa. Mikäli erityinen etu myönnetään Lidl Plus -sovelluksessa sen joh-dosta, että olet solminut sopimuksen yhteistyökumppanimme kanssa, yhteistyökumppanimme toimittaa meille yhteystietosi sähköpostiosoite ja puhelinnumero , jotta voimme kohdistaa edun käyttäjätiliisi.