Lipasto 200 Cm

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Kotimainen leveä senkki Skandinaavinen kalustesarja Anton on suomalaista osaamista parhaimmillaan. STUK Säilytyslaatikko, 26x20x6 cm. Anton on avainlipputuote. Tarjous voimassa Mahdollisesti kaatuessaan painava lipasto voi olla vaarallinen. Toimitusaika viikkoa.

Anton senkki 200cm, eri kansivärejä

Tutustu myös. Tai ehkä haluat mieluummin moduuleista koostuvan lipaston, johon voit yhdistää juuret niin monta laatikkoa kuin lipasto 200 cm. Lipastot voivat olla myös tyylikäs lisä sisustukseen, jonka päälle voi asetella vaikka pöytävalaisimen tai muita sisustustavaroita. Lipastot Laatikostot Lasten piirongit Ritiläkorilaatikostot Yöpöydät. Järjestä kotisi toiveidesi mukaisella lipastolla. Tutustu siis myös toimiviin säilytyslaatikoihin.

lipasto 200 cm

Luo yhtenäinen ilme saman sarjan kalusteilla

Palaa sivun yläreunaan Jaa. Voit tehdä lipastosta entistäkin monikäyttöisemmän erilaisilla sisälaatikoilla, joiden avulla tavarat pysyvät paikoillaan lipastonlaatikoiden sisällä. Lipasto tai laatikosto auttaa sinua pitämään tavarasi järjestyksessä, helposti löydettävissä ja käden ulottuvilla. Mallistomme lipastot sointuvat yhteen vaatekaappiemme kanssa, ja eri kokovaihtoehdoista löydät helposti sopivan lipaston vaikkapa kapeaan eteiseen. Pakolliset cookies tulisi olla aina asetettuna, jotta voimme tallentaa eväste asetuksesi.

laskettelusukset lapselle koko

Anton senkki cm – Helposti ja nopeasti netistä – Furmus .fi

Senkki sopii yhdistettäväksi muihin Anton sarjan tuotteisiin. Tarvitsetko tilaa kotitreenille? Löydä tavarat helpommin vetolaatikoista Laatikot ja lokerikot tuovat järjestystä kaaokseen ja lipasto 200 cm erilaisten tarvikkeiden säilyttämisessä. Lipastot ovat jokaiseen kotiin sopivia säilytysratkaisuja, joiden avulla pidät tavarasi ja elämäsi hyvässä järjestyksessä. Tietosuojaseloste Lue lisää tietosuojaselosteesta. Korkea ja kapea?

Piirongit & laatikostot – Valkoiset lipastot – IKEA

Jos kotona on lapsia, he saattavat yrittää kiivetä laatikoihin leikkiessään tai yrittäessään tavoittaa jotain lipaston päältä. Kansilevyn väri Valkoinen, Lehtosaarni, Öljytty tammi. Lipasto — järjestelmällisesti parempaa elämää! Anton A 4. Tutustu tarjoukseen! Lipastot Laatikostot Lasten lipastot Ritiläkorilaatikostot Yöpöydät. Jos taas jätät lipaston ympärille tilaa, se saa nousta esiin huoneen katseenvangitsijana.