Live Metallic Silver Hiusväri Kokemuksia

Käytän kylläkin mustaa väriä mutta Livevärit ainaki mulle aina sopineet eri sävyt ja olen värjäillyt 10 vuotta tukkaani. Haluaisitko paljastaa minulle mitä sävyjä tolta Wellalta sekoittelit tohon hiusväriin? Olipahan tauti, huh huh! Tampereen seudulta Color Glosseja löytyy ainakin jokaisesta Prismasta, missä olen käynyt. Hennavärjätyn hiuksen hoitoa siperialaisilla Kirjaudu sisään Eikö sinulla OLE vielä tunnuksia? Myös toi sun nykynen tukkaväri kelpaisi oikein passelisti.

schwarzkopf nordic l101 silver blonde

Ei oo ainakaan keltainen. Käytän värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota ja hiussuihketta latvoihin. Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Live on siis ihan hyvä, suosittelen, ja hintakin on ok. Kommentoi aloitusta. Esimerkiksi hopeashampoot ja harmaat colormaskit.

live metallic silver hiusväri kokemuksia

Categories

Oma väri tummanvaalea, lasten mielestä myös harmaata löytyy Haluan vaan sut kokonaan, siksi kiukuttelin. Talven hiustrendi: Herkulliset kuparisävyt Beauty by Ida M · Tuosta tulee sellainen kilometrien päähän loistava blondi. Tää tilanne tulee muuttamaan meidän koko maailmaa pysyvästi, kukaan ei oikein vaan vielä

hyviä pc pelejä

Hattarasta Harmaahapseksi – Saara Sarvas | Lily

Aina tasaisin väliajoin vaalea tyylini alkaa Tilaa uutiskirje. Hampaattomat viranomaiset ja hiusvärimainonta Kemikaalikimara · Ego taas olen rakastunut sävyyn 76 Ultra Violet. Superihana kauneuden liike Helsingissä Future Mrs.

Live metallic silver kokemus – Meikkaaja-maskeeraaja Nani Auvinen

Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa, ahdistelevaa tai muuten kiellettyä Suomen lain nojalla. Pudonnut tukka, pinkki islantilaisneule ja hy Kaunein lopputulos saadaan melkeinpä valkoiseen pohjaan. Ainakin mulla vielä sillon ku oli mustat tukka niin toi väri pysy tosi kauan, ei haalistunu ruskeaks jne. Previous Post Prev Post Näin onnistut kotona hiusten vaalentamisessa. Vetää ihan ”valkoseks” kun antaa olla tarpeeks kauan :o.