Logitech Meetup Latest Firmware

Mukauta kokoonpano huoneen pohjapiirustuksen ja koon mukaan. Saatavissa Logitech Sync -käyttäjille. Siinä on pienestä koostaan huolimatta paljon mahtavia ominaisuuksia. Vendor information Brand Name Vivolink. For this product you have 14 accessories within 5 categories. Monipuolinen ratkaisu. Product dimensions Depth product,cm 5,65 cm.

Vivolink 4K Camera for video conferencing and collaboration

Sponsoroidut linkit:. Etsi jälleenmyyjä. Jos sinulla on jo ohjain asennettuna ja haluat päivittää uudempaan versioon, pääset ”Anna minun valita tietokoneen laiteajureista” 6. Älä unohda tarkistaa verkkosivuillamme jatkuvasti, jotta et tule missään tulevista versioista. Specification Sheet englanti. Laajennettu takuu. Työpöydälle sopiva videoneuvotteluratkaisu työhuoneisiin, kotitoimistoihin ja puolijulkisiin tiloihin.

logitech meetup latest firmware

Vastaavia ohjelmistoja

Logitech Select. RightSound optimoi ihmisäänen ja parantaa keskustelun selkeyttä, ja RightLight auttaa kaikkia näyttämään mahdollisimman hyvältä kameran edessä valaistusolosuhteista riippumatta. Vivolink USB 3. Täytä lomake, niin Logitechin edustaja ottaa sinuun yhteyttä. Jos ohjain on jo asennettu järjestelmään, päivitys korvaa-asennus voi korjata useita ongelmia, lisätä uusia toimintoja tai päivittää vain käytettävissä olevaan versioon. Conference camera and microphone for person meeting rooms with impressive functions and superior performance. Työskentelemme tarmokkaasti ympäristöjalanjälkemme minimoimiseksi ja yhteiskunnallisen muutoksen vauhdittamiseksi.

leveä vyötärövyö

Bazaar: Ruotsin frekvenssilista

MeetUp liitetään pöytäkoneeseen tai kannettavaan USB-yhteyden kautta, joten asennus ja plug-and-play-videoneuvottelut onnistuvat helposti. Ota yhteyttä Etkö vieläkään Object Linking and Embedding saanut vastausta? Työskentelemme tarmokkaasti ympäristöjalanjälkemme minimoimiseksi ja yhteiskunnallisen muutoksen vauhdittamiseksi. Digital zoom 4 x. Ota meihin yhteyttä, niin saat apua tukihenkilöltämme.

Logitech GROUP -videoneuvottelujärjestelmä – Keskikokoiset ja suuret tilat

Ota yhteyttä Etkö vieläkään Object Linking and Embedding saanut vastausta? Se sisältää myös tilanäytön ja painikkeet muun muassa äänen vaimentamiseen, äänenvoimakkuuden säätämiseen ja kameran siirtämiseen. Täytä lomake, niin Logitechin edustaja ottaa sinuun yhteyttä. Package dimensions Depth 19,2 cm. Voit laajentaa toimintasäteen 5 metriin lisäämällä laajennusmikrofonin. Remote control function Y. Kuva-ala lävistäjän suunnassa.