Lohikoski Frisbeegolf

Harjoitusten tavoitteina on fribataitojen ohessa juniorien motoristen perustaitojen kehittäminen sekä liikuntaan innostaminen ryhmässä toimien. Sulje Rekisteröidy. Home Lohikoski frisbeegolf Juniorit Juniorit. Lisäksi 4-väylä superupea! Vaikka väylän kahdella sivustalla hiekkainen kevyenliikenteenväylä kulkikin, niin näkyväisyys oli kuitenkin erittäin hyvä ja riski erittäin pieni heittää kiekolla ohikulkijoiden päälle. Jos osallistut kokoukseen lohikoski kiekkogolf päällä, ilmoittaudu alla olevan linkin kautta viimeistään Hyvänä esimerkkinä tästä väylä nro 3 mikä oli hyvin lyhyt, mutta silti kori sellaisessa paikassa, jotta alle par-tuloksen heitto vaatii jo nappisuoritusta.

campaign.title

Kaikkein eniten miellytti se, että rata on suunniteltu puhtaasti koululaisille ja aloittelijoille ja väylä vaikeustasoineen ovat juuret sen lähtökohdan mukaisia. Perustettu Lohka DG on Lohikosken koulun vanhempainyhdistyksen ja Jylin rakentama 6-väyläinen rata urheilukentän vieressä. Jätettäisiin vain tuonkaltaiset turhat kikkailut kokonaan pois. Sekaparifrisbeegolfissa parin muodostavat mixed-luokassa lohikoski kiekkogolf naisten luokassa kilpailevat pelaajat. Jyväskylän kaupunki, t iedote viestimille

lohikoski frisbeegolf

Kampanjan tila

Sieltä löydät kaikki ehdotukset. Lohikosken koulu. Frisbeegolf jaoston Jäseneksi liittyminen Vaikka pitää olla erittäin tyytyväinen, jotta koulun vanhempainyhdistys ja Jyli ovat hienon kouluradan saaneet aikaiseksi, niin kyllähän tuolla pelatessa tuli väkisinkin mieleen, että ainakin kolme väylää olisi hyvin helppo ollut saada mukaan. Oli tämänkertaisen Jyväskylän suunnan reissun Kangasniemen rantarata, Seppälänkangas, Huhtasuo ja Lohka ehdottomasti paras rata! Järjestämme tänä kesänä ohjattuja frisbeegolf-harjoituksia eri ikäryhmille ympäri Jyväskylää. Jyväskylän keskustan palveluiden äärelle matkaa 4km.

logitech g29 dirt rally 2.0

Juniorit – Jyväskylän Liitokiekkoilijat

Pyrimme ottamaan sijainti- ja kaveritoiveet lohikoski frisbeegolf mahdollisimman hyvin. Jäsenpaketti sisältää Prodiscus-kiekon ja -markkerin sekä JyLin junioripyyhkeen. Tavoitteena on järjestää lohikoski kiekkogolf reissu vielä tänä kesänä. Kiitos Onni rakentavasta palautteesta! Ehkä tuossa oli tarkoitus suojella nelosen heittopaikkaa ja siellä kulkevia heittäjiä, mutta välissä sellaista pusikkoa, että kiekon eksyminen väärälle väylälle jo aika kaukaa haettua. Toki juhannuksen jälkeinen ensimmäinen arkipäivä joten sen voi antaa anteeksi.

Lohikosken koulun frisbeegolfrata

Toki juhannuksen jälkeinen ensimmäinen arkipäivä joten sen voi antaa anteeksi. Kaikkein eniten miellytti se, että rata on suunniteltu puhtaasti koululaisille ja aloittelijoille ja väylä vaikeustasoineen ovat juuri sen lähtökohdan mukaisia. Lohikosken koulu. Siirtymät hyvin lyhyet, ainoastaan vitoselta kutoselle hieman pidempi. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan!