Luna Kasvojen Puhdistus

Nämä jämäkämmät ja leveät harjakset syväpuhdistavat ihoa, mutta eivät silti hankaa sitä, sillä laitteen teho perustuu nimenomaan värähtelyyn. Kommentoinkin aikaisempaan Foreo-postaukseesi, että tämä on hankittava, luna kasvojen puhdistus on jäänyt sitten muiden juttujen jalkoihin, kun olisin halunnut perehtyä mikä laite onkaan itselle se sopivin. Toisaalta ihoni on herkkä ja pintakuiva, joten päivittäiseen käyttöön en ehkä uskaltaisi ryhtyä. Siinä missä isompien Luna-harjojen värähtelyvoimakkuutta voi säätää portaisella asteikolla, Play ja Go -harjat toimivat vain yhdellä voimakkuudella. Voit peruuttaa uutiskirjeemme milloin tahansa. Suurin ero Lunan ja Luna Minin välillä on tosiaan siinä, ettei Luna Minissä Object Linking and Embedding anti-age-hoitopintaa Kaikkien Luna 2 -laitteiden kääntöpuolella on samanlainen pinta, luna kasvojen puhdistus kasvojen juonteille taipuvaiset alueet käsitellään minuutin ihonpuhdistuksen jälkeen. Tervetuloa puhdas, säteilevä ja hyvinvoiva iho!

Esittelyssä FOREO Luna 2 ja opas FOREO-laitteen valintaan

LUNA mini 2 – fuchsia – Kasvojen puhdistus. Laitteen kääntöpuolella on paksumpien nystyjen hoitopinta joka luna kasvojen puhdistus rasvaiselle iholle päivittäiseen puhdistukseen tai normaalille ja herkälle iholle silloin tällöin käytettynä syväpuhdistuksena. Mä olen tässä talven mittaan harkinnut Playn hankkimista. Hintatiedot Eleven. Play taas on edullinen kokeilu- ja tutustumisversio Luna-harjasta; sitä on vain yhdellä harjaspinnalla eikä sitä voi ladata uudelleen.

luna kasvojen puhdistus

Virve Fredman

Omassa käytössäni olen huomannut suosivani nykyään mielummin vaaleanpunaista Lunaa Minin sijaan, sillä tykkään siitä, kuinka se istuu käteen ja haluan ainakin uskoa, että teen anti-age-pinnalla iholleni hyvää. Moni FOREO-laitteen hankintaa harkitseva pähkäilee mallien välillä ja suurinta mietintää aiheuttaa nimenomaan pohdinta siitä, kannattaisiko hankkia Luna vai Luna Mini. Päivitysilmoitus: Pixi Glow Tonic – ihoa tehokkaasti heleyttävä kasvovesi – Ostolakossa. Onko normaalille iholle tarkoitettu Luna kuitenkin yhtä tyhjän kanssa? Tietoa merkistä.

fiskars, iittala

Luna 3 for Normal Skin – Foreo –

Mennäänpä suoraan totuuteen: en rutinoitunut. Minin voisikin sanoa olevan se parikymppisen luna kasvojen puhdistus laite ja tavallisen Lunan puolestaan noin kolmikymppisestä ylöspäin tarkoitettu versio. Blogiani seuraaville on varmasti käynyt selväksi, että ego rakastan käyttää kasvojeni puhdistukseen FOREOn ihonpuhdistuslaitetta. Tervetuloa puhdas, säteilevä ja hyvinvoiva iho! Kaiken kaikkiaan Luna-käsittelyn jälkitunne iholla on verrattavissa kuorintaan. Hei, mitä näistä suosittelisit kuivalle sekaiholle,joka saattaa olla ärsyyntynyt, herkkä ja kuivahko kuten nimi kertoo talvella. Blogistasi on apua ihonhoito asioissa, kiitos.

FOREO LUNA Mini -kasvoharja, Petal Pink | FOREO Suomi eleven |

Itse jään varmaankin käyttämään Lunaa silloin tällöin kuorinnan tapaan, joka iltaiseen käyttöön se ei taivu minun kaltaiselleni kuluttajalle joka ei innostu ylimääräisistä eikä etenkään sähköisistä hoitolaitteista. Etupuolen ohuilla nystyillä puhdistat normaalin ja herkän ihon hellävaraisesti tehokkuudesta tinkimättä. Überpehmeät harjakset tuntuvat ihoa vasten niin helliltä, että harjaa kasvoilla liikutellessa niitä tuskin tuntee. Suurin ero Minin ja tavallisen Lunan välillä on, että Mini on tarkoitettu vain pelkkään ihon puhdistukseen kun taas tavallisessa mallissa on paitsi ihoa puhdistavat harjakset myös erillinen anti-age-hoitopinta. Päivitysilmoitus: Miksi en enää luopuisi konjac-sienestä – Ostolakossa.