Luonnonkiharoiden Hiusten Hoito

Metodi vaatii aikaa ja jaksamista. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että säännölliset käynnit kampaajalla ovat kotihoidon ohella todella tärkeitä. Kategoriasta Kauneus. Käyttöehdot Hyväksy käyttöehdot mennäksesi kassalle. These cookies will be stored in your browser only with your consent.

Hiusten hoito – Kiharien hiusten hoitorutiinit

Heti ensimmäisen pesun jälkeen on todennäköisesti turha odottaa valtavaa muutosta, mutta ajan kanssa luonnonkiharoiden hiusten hoito harakanpesä voi muuttua hyvinvoiviksi kiharoiksi. Ploppaus toimii Heikkilän mukaan parhaiten luonnonkiharissa hiuksissa tai permanentin kanssa, sillä tekniikka tekee kiharoista kimmoisat ja kauniit. Joskus laitan pitkän osion vielä ponnarille ja tämäkin näyttää kivalta. Kiharat tukka voidaan tämän lisäksi jakaa eri kiharatyyppeihin. Hyvä tehohoito, ammattilaisen tekemä päähieronta, sävyn kirkastaminen – kaikki ovat terveelle hiuspohjalle ja hiukselle tärkeitä.

luonnonkiharoiden hiusten hoito

2. Vaihda hiusharja harvapiikkiseen kampaan

Yhdessä kosteutushoidossa hoitava-aine lisätään esim. Leikkaustyylissä otetaan huomioon yksilölliset kasvusuunnat sekä hiuksen struktuuri ja vahvuus. Katso kiharoille hiuksille tarkoitetut tuotteemme alempaa! Leave a comment. Testaa silloin papiljottikiharoita — katso ohjeet! Silottava muotoiluseerumi. Ne eivät silloin kuivata liikaa hiuspohjaa eivätkä kutrien latvoja.

euro truck simulator 2 1.43

TOIVEARTIKKELI: LUONNONKIHARAN HIUKSEN HOITOVINKIT — Cream Files

Tyyppiin 3 kuuluvat kiharat tukka, jotka voivat vaihdella isommista ja löyhemmistä kiharoista korkkiruuveihin. Shampoo valitaan hiuspohjan tarpeiden mukaan, kun taas hoitoainetarpeen määrittää hiuslaatu. Opas: Miten tehdä yön yli kiharat ilman lämpöä Kirjoittanut Sara Pietiläinen Itse pidän luonnonkiharoiden hiusten hoito varrellisesta harjasta, joka pysyy hyvin kädessä. Hiusnaamio kiharille hiuksille, joka sisältää tasapainoisesti proteiinia ja kosteuttavia ainesosia. Luonnonkiharat hiukset design suoraksi suoristusraudalla Kuumasuojan jälkeen alkaa hiusten muotoilu joko suoraksi tai kiharapilveksi.

Kiharan hiuksen luonnollinen hoito | Ekokampaamo Kookos

We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. Ei hakuasi vastaavia tuloksia Näe enemmän tuloksia. Kosteuttava shampoo vahingoittuneille hiuksille. Hyvä sääntö on myös se, että jos tukka näyttää suihkussa hoitoaineen huuhtelun jälkeen sotkuiselta tai pörröiseltä, siitä tulee pörröinen myös kuivuttuaan. Rutistele hiuksistasi ylimääräinen vesi ja painele pyyhkeellä, laita naamio pituuksista latvoihin ja pyöräytä hiusklipsillä päälaelle. Kevyt ja kosteuttava shampoo luonnostaan kuiville hiuksille. Kerro alla olevissa kommenteissa!