Lyhyt Kaunis Runo

Aale Tynni ”Toivon sinun polullesi lyhyt kaunis runo monta, monta ilon aamua ja iltaa surutonta! Arvaa kuka tänään onnittelut saa? Hän on tullut minua vastaan ollessani surussa, ahdistuksessa, hän on tullut minua vastaan iloni hetkissä. Oksanen ”Kuusikymmenvuotiaana ihminen alkaa nuortua, ja se on silloin jo liian myöhäistä. Vain niille joille oli taito annettu nähdä ja kuulla enemmän kuin tavallisesti, lintu lauloi ja vei mukanaan. Ihana siivilöityvä näkyvä valo kajastaa metsän reunassa heijastuen puiden lehtiin — olen onnellinen tänä aamuna. En ollut koskaan toivottanut sitä tervetulleeksi silti se oli astunut ovestani sisään.

Kaunein runo elämästä x 10: ”Luota kyynelten jälkeen ja opi elämään”

Elämä, elä näe auringonpaiste, nauti auringostavihreästä nurmesta, puiden varjossa lepääkatso taivaan sineen, lintuja jotka korkeuksissa liitähuolta vaillalaulaa korkeuksissa. Etsin sisintäni, joka vastaa minulle kaikkeudesta jatkuvasti, kun vain sitä kuuntelen. Hiljaisuudessa hitaasti ne lyhyt kaunis runo, kasvavat ja huomenna ne ovat jo totta. Etsiessäni onnea joudun usein sivupoluille, luulen löytäväni sen sieltä missä sitä ei Object Linking and Embedding koskaan ollutkaan. Äiti kattaa pöytään herkut.

lyhyt kaunis runo

Lyhyet voimarunot & voima-ajatelmat

Tahtoisin laulaa näin: rakastan sinua, Elämä, rakastan sinua silloin, kun annat, kun ruhtinaslahjojesi runsaus ryöppyää ylitseni, kun ilo, hellyys, ystävyys, ihmisen läheisyyden lämpö, lankeavat osakseni, ja sydämeni on kevyt ja onnellinen. Se on saaliini ajasta. Aivan mahtavaa. Tässä olen; en hymyile, en naura. Ja onnea runsasta toivottaen, ne haluan Sinulle antaa. Etsin onneani ja löydän sen joka päivä uudelleen.

kuminauha jalkatreeni

Aforismit sananlaskut sanontatavat viisaudet mietelauseet

Keski-ikäisen rukouksia. Se on juhlapäivän tyyni, himmeä ilta kaukana, metsäisellä hyvänhajuisella vuorella, jossa haudan äänettömyys hengittää; mutta lännen reunalla väikkyy tulinen punerrus, ennustaen uutta päivää, joka illaksi käy. On vain mielipiteitä, kokemuksia. Elän nauttien päivästä kerrallaan, on elämä silloin hauskempaa. Elämästä on kirjoitettu lyhyt kaunis runo runoja. Olin hiljaa, sillä tiesin että tyhjä tila täyttyy — jollakin.

Runo elämästä x ”Luota kyynelten jälkeen ja opi elämään”

Katso myös: Runo vauvalle — värssyjä herttaiseen onnittelukorttiin. Uteliaana suunnistan eteenpäin, joka päivä löydän jotain uutta. Suomi runoa -teos on ajatuksia, kokemuksia, mietelmiä ja muistokirjoituksia meille suomalaisille. Alan ymmärtää oman suuruuteni, oman ihmeellisyyteni. En tiedä miksi matkaa teen, mutta haluan silti kokea, tuntea jokaisen askeleen.