Maanpeitekasvi Valkoinen Kukka

Siirrä ostoskoriin Lue lisää ja osta. Jaa ja istuta kasvi uudestaan, jos kasvustoon tulee kaljuja aukkoja. Korkeus: 25—40 cm. Kirjautumalla sisään voit tarkastella profiiliasi, bonuksiasi, tekemiäsi ostoksia ja kuittejasi. Esimerkiksi matalia perennoja haku löytää kpl. Osta eurolla – Saat 15 euron alennuksen. Touch device maanpeitekasvi valkoinen kukka, explore by touch or with swipe gestures.

Matalat perennat alle 30 cm

Lamoherukka ei OLE turhan vaativa kasvupaikan suhteen. Kukinta-aika: heinä—elokuu. Verhoangervon somat punertavat varret ja kukat kasvavat tiheänä mättäänä. Outi Jylhä. Kiitos tietoiskusta!

maanpeitekasvi valkoinen kukka

Sivustomme käyttää evästeitä

Pientä askellusta kestävät lajit Maahumala on vitsaus nurmikon seassa, mutta korvikkeena tiivis ja helppohoitoinen. Outdoor Plants. Sen kymmensenttinen kasvusto leviää tiiviiksi peitoksi. Garden Edging. Flora Garden.

clementoni color boom

Kivikkokasvit – nämä 15 perennaa saavat kalliot kukoistamaan –

Myllynkivien välissä kasvaa saumayrttiä Leptinellajonka talvehtiminen on meillä epävarmaa. Kukinta-aika: touko—kesäkuu. Juttua muokattu Vähäravinteinen kasvualusta ja hapan maa eivät nekään sovi nurmelle. Sinikataja ’Blue Carpet’ Korkeus cm, Sininen 29

Kivikko- ja maanpeiteperennat: valtava valikoima uutuuksia ja suosikkeja –

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Kirjaudu sisään Liity jäseneksi! Maksaruohot 6 kpl, Useita värejä 19 Kokoa joukko kuivuutta sietäviä perennoja ja lisää väliin muutama matala havu tai pensas kuten laakakataja Juniperus horizontalis ja suikerotuhkapensas Cotoneaster dammeri. Kukinta-aika: touko—heinäkuu. Mock Orange. Balcony Flowers.