Mac Kokkiveitset

MAC keittiöveitset Mac -veitset ovat jo vuosikymmeniä kuuluneet ammattilaisten ja tosiharrastajien lempityökaluihin keittiössä. Sähköposti Tilaa. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut. Mac kokkiveitset on tyhjä. Ylivoimaista käsityötaitoa ja muotoilua. Santoku-veitsien terän muodon on sanottu jäljittelevän lampaan sorkan muotoa.

MAC Superior Series SA-80 -kokkiveitsi 20 cm

Takaisin sivun alkuun. Partaveitsen terävyys, käteen sopivat kahvat ja erinomainen tasapaino. Jo yli 25 miljoonaa MAC-veistä on myyty vuodesta alkaen. Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu sisään Rekisteröidy. Tunnusomainen MAC -kulma on on perinteisen japanilaisen yksiviisteisen talttaterän kataba ja länsimaisen kaksiviisteisen V-terän ryoba yhdistelmä, jossa mac kokkiveitset poikkeaa hiukan keskiviivasta ja teräkulma on noin 45,5˚. Misotahnat ja misokeittoainekset.

mac kokkiveitset

ASIAKASPALVELU

Rekisteröidyllä on myös oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot. MAC Professional vihannesveitsi taottu 15cm Partaveitsen terävyys, käteen sopivat kahvat ja erinomainen tasapaino. MAC- veitset. Teräksen kovuus on optimaalinen, RC °, mikä tekee uudelleenteroittamisen helpoksi.

etola jakkara

Chez Marius – MAC keittiöveitset

Partaveitsenterävät ja ohuet terät ovat terävämpiä ja pysyvät pitempään terävinä kuin muiden johtavien veitsimerkkien terät. MAC Professional santoku taottu 16,5cm Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Mac kokkiveitset tehdään kirjallisesti.

MAC Ale – Keittiökauppafi

Veitsen kahva kaartuu kevyesti ylöspäin jättäen hyvin työskentelytilaa sormille. Veitsen terään on hiottu pieniä pystysuuntaisia ovaalinmuotoisia uria. MAC-terät tehdään ruostumista vastustavasta, runsashiilisestä kromi-molybdeeni-vanadiiniseosteisesta hiiliteräksestä, johon tietyissä malleissa on lisätty vielä wolframia antamaan lisää kestävyyttä ja terävyyttä. Yritysasiakkaat Tarjoamme yritysasiakkaille laskutusmahdollisuuden, jos tilaus tehdään sähköpostitse. Terävä ja tasapainoinen veitsi ohueenkin pilkkomiseen Kokonaan Japanissa valmistetut MAC -keittiöveitset ovat tarkkuustyökaluja, joiden muotoilusta, kokoonpanosta, kiillotuksesta ja teroituksesta vastaavat parhaat japanilaiset veitsiammattilaiset.