Mac Mini 512 M1

Jopa 3 kertaa parempi suorituskyky ja 6 kertaa nopeammat grafiikat. Kompakti koko, uskomaton suorituskyky ja monipuolinen porttivalikoima tekevät Mac ministä täydellisen kumppanin yllättävän moniin eri käyttötarkoituksiin. Valitse Valitse. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Kahdeksan tehokasta grafiikkaydintä varmistavat sujuvammat, nopeammat ja usko­mat­toman upeat grafiikat. Maksut saattavat vaihdella ajan kuluessa.

Valitse Mac minisi

Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Toimitusaika toimitus: päivää. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat. Dräger Alcotestalkometri. M1-siru, ytiminen Neural Engine ja koko joukko koneoppimistekno­logioita tekevät Mac ministä kone­oppimisen voimanpesän. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli.

mac mini 512 m1

Ostamassa yritykselle?

Kiitos palautteestasi! Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Apple Mac Mini päihittää suurikokoiset tietokoneet mennen tullen. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Mac mini. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. M1:n ansiosta Mac mini on hämmästyttävän nopea ja tehokas.

apple watch 6 apple

Osta Mac mini – Apple (FI)

Tuotenumero Brändi Apple Valm. Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa. Instax Mini Film. M1-siru, ytiminen Neural Engine ja koko joukko koneoppimistekno­logioita tekevät Mac ministä kone­oppimisen voimanpesän. Päivän tarjoukset. Nämä tehokkuusytimet ovat omiaan kevyempiin toimintoihin, kun suorituskyky-ytimet huolehtivat vaativammista tehtävistä.

Mac mini – Apple (FI)

Viimeksi katsomasi jalosteet. Ja kun tehokas M1-sirun koko voima on nyt mahdutettu sen 7,7 tuuman neliönmalliseen runkoon, saatat yllättyä, mistä kaikkialta voit löytää Mac minin paiskimasta töitä. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Päivän tarjoukset. Pinterest Sähköposti. Erillinen tallennustilan AES-salaus pitää salausavaimet suojassa ja tarjoaa samalla uskomatonta tehokkuutta tallennustilan salaukseen ja tietojen suojaukseen. Halvin: Elektroninen kauppa.