Macbook Air Ruusukulta

Muista minut. Vinkit Appsit. Apua ostamiseen Kysymyksiä? Kaikki artikkelit Kritiikit. Mac App Storessa on monipuolisesti toimitettu sisältö ja mainioita appeja Macille.

MacBook Airin M1 tekniset tiedot

Mainos: Yli tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta – katso Hinta. Näppäimistö ja ohjauslevy. MacBook Air M1-siru. Saat uutiskirjeessämme päivittäin yhteenvedon tuoreimmista mobiilimaailman uutisista, tapahtumista ja huhuista. Ammattilaisapit Ammattilaiset voivat koetella luovuutensa rajoja näillä alojensa johtavilla apeilla, jotka tarjoavat ylivoimaista hallintaa editoinnissa, prosessoinnissa sekä musiikin ja elokuvien tuottamisessa.

macbook air ruusukulta

Lisävarusteet

Elisa Fokus. Final Cut Pro on suunniteltu vastaamaan luovan editoijan nykypäivän tarpeita. Tuotejulkistukset Juorut. Lisätietoja Keynotesta. Tuotenumero Brändi Apple Valm. Pidä kasvava kirjastosi järjestyksessä ja käytettävissä.

kosketus riipus

MacBook Air with M1 – Tekniset tiedot – Apple (FI)

Applen M2-siru. Ja ilmaiset palautukset. Se tarjoaa mullistavat editointi­työkalut, tehokkaan aineisto­hallinnan sekä usko­mat­toman, Mac-tieto­koneille ja Mac OS X Montereylle optimoidun suoritus­kyvyn. Tuettuna saman­aikaisesti täysi natiivi­tarkkuus sisäisellä näytöllä miljoonissa väreissä ja:. Usko­mat­toman yksinkertainen. Vertaile kaikkia Mac-malleja.

Applen 12 tuuman MacBookista uusi kultaväri – vanha kulta ja ruusukulta alta pois |

Painomitat ja paino. Uusi MacBook Air M2-siru. Tuettuna saman­aikaisesti täysi natiivi­tarkkuus sisäisellä näytöllä miljoonissa väreissä ja: Yksi ulkoinen näyttö, jossa on jopa 6K-tarkkuus 60 Hz taajuudella. MacBook Air M1-sirulla. Logic Pro. Vie projekteja Final Cut Prosta tehokkaammin ja joustavammin.