Mag Safe 2 85w

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen. Lisää ostoskoriin. Kun palautus on käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan alkuperäiselle maksutavalle. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Palautetta sivustosta. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli.

Applen 85 W MagSafe 2 -virtalähde (MacBook Pro Retina-näytöllä)

Päivitetty Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Toimitusaika 8 päivää. Toimitus arviolta 1 – 3 arkipäivässä lähetyksestä, saat tiedon kun lähetys on noudettavissa. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutapa. Jos käyttöjärjestelmänä on OS X Lion

mag safe 2 85w

Tuote-esittely

Apple 85W MagSafe 2, virta-adapteri Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan. Kun tilauksesi on käsitelty, lähetämme sinulle sähköpostiin noutoilmoituksen myymälästä noudettaville tuotteille tai toimitusvahvistuksen, kun tilauksesi on toimitettu kuljetusyhtiölle toimitettavien tuotteiden osalta. Tectorin verkkokauppa on avoin yksityishenkilöille Suomessa. Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Tuotteet sijaitsevat siis fyysisesti eri myymälöissä. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksella tilauksesi etenemistä. Tuotteiden hinta ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään.

citymarket kaunoluistimet

Applen 85 W MagSafe 2 -virtalähde – Apple (FI)

Mikäli et OLE paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Katsotuimmat Kaapelit ja adapterit alk. Rekisteröitymällä näet kaikki tilauksesi ja niihin liittyvät dokumentit yhdestä paikasta. Mikäli huomaat tilauksessa virheen tai haluat peruuttaa tilauksen ennen kuin olet vastaanottanut tuotetta, tulee sinun ilmoittaa asiasta viipymättä Tectorille. Tectorin elektroninen kauppa on mag safe 2 85w kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Jos tuotetta ei palauteta sen alkuperäisessä tuotepakkauksessa tai tuote ei OLE muuten myyntikelpoisessa kunnossa on Tectorilla oikeus olla palauttamatta asiakkaalle koko myyntihintaa. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle.

Apple MagSafe 2, halvin hinta 81€

Tässä artikkelissa on lisätietoja valinnan tueksi. Toimitusaika päivää. Kerro, niin korjaamme asian. Tavaraa ei saa palauttaa ennen myyjän antamaa suostumusta ja palautusnumeroa. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle. Apple Magsafe 2 85w. Saat viestin kun paketti on noudettavissa automaatista tai noutopisteestä.