Mah S10e

Työntekijän OmaElisa. Jos mikään näistä ei sovi sinulle, hanki vain kannettava akku, joka liitetään Galaxy Seen. Muut yrityspalvelut. Jabra Speak UC -kaiutinpuhelin. Näytön yläkulmaan sijoitettu etukamera mahdollistaa laidasta mah s10e ulottuvan näyttöpinta-alan, mah s10e tilaa vieviä leveitä reunuksia. Ja kyllä, voit silti käyttää 3,5 mm:n kuulokeliitäntää. Alta löydät Galaxy S10 -akkukoteloita, joiden hinta on noin 34 dollaria ja enemmän, vaikka joudut maksamaan hieman enemmän hankkiaksesi sellaisen hyvämaineelta brändiltä.

Parhaat Samsung Galaxy S10 -akkukotelot

Elisa Kirja. Toimisto Huokeampi Galaxy S10e pitää sisällään upean, tasapintaisen Super AMOLED -näytön, kätevästi kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan sekä mahdollisuuden käyttää puhelinta langattomana laturina lisätarvikkeillesi, tai vaikka kollegan puhelimelle. Tässä kotelossa on massiivinen 4 mAh mah s10e, joten S10 kestää useita päiviä yhdellä latauksella. Muut yrityspalvelut. Elisa Kirja.

mah s10e

Samsung Galaxy S10e Enterprise Edition – suunniteltu yrityskäytön vaatimuksiin

Katso myös hyödylliset lisätarvikkeet. Työntekijän OmaElisa. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Sormenjälkilukija, kiihtyvyysanturi, barometri, gyrometri, geomagneettinen anturi, hall-anturi, RGB-valoanturi, etäisyysanturi, Samsung DeX-tuki. Mophie-kotelot tarjoavat pass-thru-teknologiaa, joten Universal Serial Bus Type-C -portti toimii edelleen lataamiseen ja synkronointiin tai tiedonsiirtoon, ja langaton lataus toimii edelleen. Korkealuokkaisen kuvanlaadun takaavat älykäs kaksoiskamera sekä edistyksellinen, näyttöön upotettu etukamera.

galaxy a40 64gb

Samsung Galaxy S10e Enterprise Edition | Elisa Yrityksille

Se on kuitenkin hieman kookkaampi kuin luultavasti haluaisi, paksumpi kuin Mophie, ja menetät langattoman latauksen mah s10e tiedonsiirron USB-portin kautta. Ja kyllä, voit silti käyttää 3,5 mm:n kuulokeliitäntää. Jos haluat paremman akun käyttöiän, valitse koteloluettelostamme, jossa on sisäänrakennetut pidennetyt akut. Log into your account. Vanha OmaElisa. Pohjassa oleva USB Mah s10e -portti kuitenkin lataa sekä puhelimen että kotelon, tukee pass-thru-tekniikkaa ja mahdollistaa tiedonsiirron. Tyylikkään suuren näytön ja kaarevien reunojen ansiosta suosittelemme kaikille kotelon käyttöä.

Parhaat Samsung Galaxy S10 -akkukotelot –

Toimisto Joka tapauksessa tässä on vaihtoehtosi 2—3 päivän akunkestolle. Yritysten OmaElisa. Log into your account. Saatavuus: Reilusti verkkokaupan varastossa. Parhaat MacBook Pro 16 -kuoret, -suojat ja -kuoret. Näytön yläkulmaan sijoitettu etukamera mahdollistaa laidasta laitaan ulottuvan näyttöpinta-alan, vailla tilaa vieviä leveitä reunuksia.