Vita Liberata Body Blur Kokemuksia

Susanna November 29, Just kattelin tossa omaa miestäni ja totesin mielessäni, et ei olis pahitteeksi rusketus kummallekkaan! Katri November 29, Viime vuonna tosin kokeilin aika suuren läjän näitä purkkeja ja tuubeja Ellen juttua varten, joten voin sanoa, että kokemusta eri tuotteista on kertynyt ihan hyvin. Kylmä- ja lämpögeelit.

Vita Liberata

SW November 29, Täällä vaalea pellavapää, joka hukkuu valkoiseen seinään tähän aikaan vuodesta. Henni November 29, Lotta November 29, Elämässäni kerran olen itseruskettavaa käyttänyt ja kammottavan hajun vuoksi se jäi myös siihen yhteen kertaan! Lemmikin EA-laukku. Tää marraskuinen valkoinen kuin lakana-luukki kaipais kyllä vähän rusketusta.

vita liberata body blur kokemuksia

405 comments

Emmi November 29, Globe Hope Cosmetics. Jasmin November 29, Nähny ton tuotteen Emotionissa nopeesti, mut sääli et menny kyl iha ohi! Matleena November 30,

oneplus wintermist

Vita Liberata Body Blur HD Skin Finish | Sävyttävä vartalovoide |

Body Blur on itseruskettava vartalovoide, joka antaa välitöntä sävyä. Ella November 30, Kylmä- ja lämpöpakkaukset. Merli November 29, Neeaaa November 29,

Kesän must have -tuotteet | Miia Ezen | Elle

Muu suunhoito. Eveliina November 30, Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Yskänlääkkeet ja -pastillit. Bonusta jokaisesta ostoksestasi. Kynsien hoito. Olispa kiva päästä kokeilemaan näitä tuotteita!