Vito 110cdi

Viton uudet sisäverhoilumateriaalit kestävät erinomaisesti kovaa käyttöä, kulutusta ja likaa. Nelisylinteristen vito 110cdi ruiskutuspaine on peräti baria, V6-moottorin baria. Myös lukuvalot on uusittu, samoin kuin verhoilumateriaalit ja niiden värivaihtoehdot. Viton etumaskissa on kaksi lamellia ja niiden takana musta verkko. Alma Massamedia yhteystiedot. Jaa sähköpostilla Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa. Erittäin kestävät solenoidiventtiiilit ja vito 110cdi ruiskutussuuttimet varmistavat tarkan polttoaineen ruiskutuksen ja.

Mercedes-Benz Vito- vaihtoautot

Keskipitkällä vito 110cdi on mittaa mm, ja akseliväli on mm. Autosta parempi hinta pienellä pintakunn Suosikkilistasi on täynnä. Haluan koeajolle. Molemmilta etuistuimilta löytyvät korkeussäädettävät kolmipisteturvavyöt, turvavöiden esikiristimet ja voimanrajoittimet sekä korkeus- ja etäisyyssäädettävät pääntuet. Avaa luettelo.

vito 110cdi

Myyjäliike

Laskimella voit laskea erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Retailers Jyväskylä. Facebook Twitter Sähköposti Tulosta. Käyttäjätunnus ja salasana on lähetetty sähköpostiosoitteeseesi. Viton uusiutunut moottorivalikoima takaa auton käyttäjälle entistä taloudellisemmat ja ympäristöystävällisemmät ajokilometrit.

to link av600 powerline

One moment, please

Ennallaan säilytetyn kojelaudan yläosassa on uudet katkaisimet, matkustamon sisävalot ja vaihteenvalitsin on uusittu, ja istuinlämmittimessä on nyt kolme tehotasoa entisen kahden asemasta. Maskia kehystävät entistä suurikokoisemmat ja valoteholtaan paremmat reflektiovalot. Viano CDI 2. Nämä ratkaisut yhdessä tuovat jopa 0,2—0,3 litran lisäpolttoainesäästöt kilometrillä. Mercedes-Benz E d T Vito 110cdi Kankaanpää Jussi Puh.

Vito-pakettiauto | Tekniset tiedot | Mercedes-Benz

Ajo- ja lepoaikarikkomukset eivät OLE vähentyneet Autoissa, joissa on tehdasasenteinen vetokoukku, on myös TSA —perävaunun vakautusjärjestelmä. Tila-autoversioiden takatilan ilmastointia ja lämmitystä voi säätää auton monitoiminäytön näppäinten avulla. Siistikuntoinen, Hinta sis. Uusittu väritaulukko monine vaihtoehtoineen tuo lisää mahdollisuuksia auton sisustamiseen ja personointiin. Vianon suurin sallittu kokonaispaino on noussut — kiloon aikaisemmin ­— kiloa.