Vitriini Seinään

Vitriinikaappi on oiva paikka myös valokuvakehyksille ja koriste-esineille. Vitriini seinään vitriini esimerkiksi olohuoneeseen, keittiöön tai mökille ja hanki tyylikästä säilytystilaa. Meiltä löydät vitriinejä monenlaiseen tilaan ja tarpeeseen. Vain verkkokaupasta. Vitriinikaapit ovat oivallisia säilytyspaikkoja juhla-astiastoille, maljakoille, lomakuville tai vaikkapa perheen palkinnoille, olivat ne sitten päiväkodista tai hiihtokilpailuista.

Senkit ja vitriiniit ovat monikäyttöisiä

Sivupöydät tarjoavat upeita säilytysratkaisuja ja sisältävät sekä kaapit että laatikot, jos pidät sulavasta saumattomasta ulkoasusta, voit valita avattavat laatikot tai löytää vitriinin, vitriini seinään on sisustukseesi sopivat kahvat. Tarjoamme myös vankkoja vitriinejä lasiovilla ja monilla ylellisillä yksityiskohdilla varustettuina. Lasivitriinikaapit ovat hyvin vitriini seinään saman sarjan muiden tuotteiden kanssa. L 88, S 41, K Vitriiniin sijoitat myös astiat ja lasit tyylikkäästi esille. Vitriinikaappi Gambier cm.

vitriini seinään

Stailaa oikean tyylisellä vitriinikaapilla

Senkki Dehiba 90×40 cm. Hyödynnämme kolmentyyppisiä evästeitä, joiden käyttöä voit muuttaa asetuksissa. Vitriinin laatikostoon sujautat kätevästi kodin käyttötavaraa. Kirjahylly lasiovilla puolestaan on näyttävä näky olohuoneessa, työhuoneessa tai vaikka lastenhuoneessa, sillä siinä eriväriset kirjat pääsevät oikeuksiinsa, ja sieltä löytää helposti suosikkikirjansa sadepäivän ratoksi tai kesällä riippumattoon lueskeltavaksi. Vitriinikaappi Phaidra 58 cm.

sesto elemento forza horizon 4

Vitriinit, senkit ja vitriinikaapit | JYSK

Vetoaako sinuun klassinen sisustustyyli vai kaipaatko sisustukseesi jotain modernimpaa? Vitriinikaapit ovat oivallisia säilytyspaikkoja juhla-astiastoille, maljakoille, lomakuville tai vaikkapa perheen palkinnoille, olivat ne sitten päiväkodista tai hiihtokilpailuista. Vitriini seinään vitriinit vievät usein vähemmän tilaa kuin vaatekaapit ja siksi ne voivatkin helposti vaihtaa paikkaa aina tarpeen mukaan. Lue lisää. Näytä tuotetta.

Vitriinit ja vitriinikaapit Sotkasta | Sotka

Vitriinikaappi on todella monikäyttöinen kaluste ja me Maskulla tarjoamme laajan valikoiman erilaisia vitriinejä — sekä aikuisten että lasten makuun. Niiden avulla voit kuitenkin personoida omaa tyyliäsi ja sisustusmakuasi entistä enemmän. Lajittelu Suosituimmat. Lasivitriinikaapit ovat hyvin yhteensopivia saman sarjan muiden tuotteiden kanssa. Valkoinen Korkeakiilto.