Vittoria Martello 29 X 2.6

Laitoin juuret Bontragerin XR2 Team issue 29×2. Pitää kömpiä talliin katsomaan tarkemmin että mistä renkaasta on kyse. Täysjoustot Jäykkäperäiset. Jos ei niin paine mene tuonne sisälle painuuko tuo sitten paineessa kasaan? Contin 2.

Vittoria Martello 65-622/29×2.6″ TNT G2

Valinnan yksi kriteeri oli myös se että tuo pitäisi pelata ihan mukavasti myös viileämmissä keleissä. Pidon suhteen en sano kyllä mitään, en omassa ajossa kuivalla kelillä ei hissienskaa, teknistä polkua vauhdikkaasti huomannut mitään eroa oliko edessä Rekon vs. Kestävät teräsrunkoiset kovametallinastat kpl. Pitokin vähän niin ja näin, toki rullaava rengashan tuo on. No niin, eka testilenkki heitetty Rangereilla.

vittoria martello 29 x 2.6

Kritiikit

Forekaster on 2mm kapeampi. Onko spessun kumeista kokemusta? Nimensä mukaisesti rengas on valmis vaativaankin kilpailuun, jossa tarvitaan hyvää pitoa, rullaavuutta sekä vakaata ohjauskäytöstä. Rekon 2. Näissä pito oli selkeästi parempi mutta nappuloiden reunot pyöristyivät melko nopeasti ja noin tonnin ajettuna pito on heikentynyt huomattavasti. Kehuvat, että Assegai toimii myös takana hyvin ja miksei toimisikin.

oral-b smart sensitive test

Vittoria Martello TLR G2 29″ | 29″ | BAS-Shop Oy

Ehkä mä vaan pysyttelen samassa mallissa. Tuota on tullut silmäiltyä vaikka suuntaa antava onkin. Siinä kun 2. Viime kesänä tuollaisella setupilla ajelin. Uskomattoman hyvä yleis kautsu.

Polkupyörän ulkorenkaat ja kumit – Electrobike

Jos Agarro ei kestä niin Eliminator odottaa seuraavana jonossa. Terrat toimii lumella ja pakkasella minusta ihan hyvin. Rullaavuus,pito yms? Varastossa olevat Eddy Currentit vaikuttaa siis vielä astetta järeämpirunkoisilta että niillä varmaan pärjää noilla paineilla vaikka vähän ryskäiskin. Toisaalta, jos Barzo rullaa huonommin, kuin Rekon en Barzoa kaipaa mihinkään.