Vivo Book S15

VivoBook Sn suorituskyky riittää varmasti tavallisesta käyttäjästä sisällöntuottajaan, ja potkua riittää koko päivään. Voit siis sujauttaa sen helposti reppuusi, jotta voit näyttää maailmalle, kuka oikein olet. Saat hyvät vibat aina kun avaat kannen ja näet värikkään Enter -näppäimen. Biolan Eco, pikakompostori. Kolmiulotteisesti kaarevat. Viimeksi katsomasi tuotteet.

ASUS Vivobook S15 S510

Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Lisäksi IceBlades-tuulettimissa käytetään virtausdynaamista laakeria, joka parantaa tärinänvaimennusta ja vähentää vivo book s15 tavallisiin tuulettimiin verrattuna. Näppäimistö ja hiiri-yhdistelmät. Näin paljon suorituskykytila voi tehostaa joidenkin yleisesti käytettyjen sovellusten suorituskykyä — jotta voit saada työsi valmiiksi entistäkin nopeammin! Maksimoi suorituskyvyn ja lämpöparametrit raskaille työkuormille. Pysyt uskollisena ihanteillesi ja olet ylpeä siitä, mitä edustat.

vivo book s15

Terve tuloa Back Markettiin

ASUS Splendid -kuvanoptimointitekniikka tuottaa parhaan kuvan erilaiselle sisällölle. Palautetta sivustosta. Halvin: Scandinavian Photo. Signaalikäsittely ja hienosäätö parantavat yksityiskohtia, suodattavat kohinaa ja parantavat äänen kirkkautta todella mukaansatempaavaa ääntä varten. Ammattilaistason koodekki mahdollistaa tarkan äänen koodauksen ja dekoodauksen samalla, kun vahvistimet, suuret kovaääniset ja laitteeseen täydellisesti sovitetut resonanssikammiot tuottavat tehokkaan äänen ja syvemmän bassotoiston. Näyttöön sisältyy myös asteen laajan katselukulman tekniikka, joka takaa, että värit ja kontrasti ovat eloisat ja rohkeat jopa suuresta kulmasta katseltaessa.

sony 55 9077

Asus VivoBook S15 15″ Core i5 1,6 GHz – SSD GB – 8GB QWERTY – Englanti (US) | Back Market

Kosketuslevyn sisäänrakennetun sormenjälkitunnistimen 4 ja Windows Hellon ansiosta kirjautuminen ei vaadi joka kertaista salasanan kirjoittamista — vain yksi kosketus riittää! Tuotteen paino (fysiikka) voi vaihdella kokoonpanon mukaan. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan vivo book s15, ilmoita siitä meille. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Jopa uusimman.

Vivobook S15 S (11th Gen Intel)|Kannettavat pientietokoneet Opiskelijoille|ASUS Suomi

Yhdistä mahdollisuudet. Ohuessa ja kevyessä VivoBook Sssä on nyt timanttileikatut reunat ja kuvioidut viimeistelyt, ja se on saatavana neljässä eri värissä, jotka on valittu vastaamaan persoonallisuuttasi. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. ASUS Splendid -kuvanoptimointitekniikka tuottaa parhaan kuvan erilaiselle sisällölle. Windows Hello.