Vlc Google Chromecast

Suosittu mediasoitin etsii betatestaajia Windows Phone -sovellukselle VLC:n 3. Sen suuri menestys johtuu pääasiassa siitä, että se tukee käytännöllisesti katsoen mitä tahansa ääni- ja videoformaatteja tarvitsematta ladata, asentaa tai määrittää koodekkeja. Windows Xiaomi. Omassa hintaluokassaan yksi parhaista ostoksista.

VLC-soitin päivittyi, mukana vihdoin odotetuin ominaisuus: Chromecast

Tässä on saalis, et voi käyttää PC:täsi tai Macia muihin tarkoituksiin sisällön suoratoiston aikana. Get help. Unohditko salasanasi? Korjata Opas Toimisto Windows Muut. Tuoreimmat uutiset Digi-henkkarit tulevat Suomeen: kansalaiset pelkäävät valvontaa, mutta asia on päinvastoin Käyttäjätunnuksen vaihtaminen Zoomissa.

vlc google chromecast

Videon suoratoistaminen VLC:stä

Käyttäjänimi tai sähköposti Salasana Muista minut Salasana hukassa? Huomaa, että koska Chromecastin videon suoratoistoprotokolla keskittyy nopeuteen eikä laatuun, videon laatu on paljon huonompi kuin yllä olevissa vaiheissa. Voit vapaasti jakaa ajatuksesi yhteisön kanssa alla olevissa kommenteissa. Viimeisimmät arvostelut Arvostelussa OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelin: Vain pieniä parannuksia edeltäjästä — hinta ratkaisee ostopäätöksen järkevyyden. Klikkaus View certificate nähdäksesi Chromecastisi suojausvarmenteen. Opas: Näin valitset sähköpotkulaudan Tietopaketti sähköpotkulaudan ostamiseen: mitä kannattaa huomioida, kun on ostamassa uutta sähköpotkulautaa. Valitse vieressä oleminen avattava valikko Cartoon Attribution Strategy Test to, vaihda sitten lähteeksi Chrome-välilehti Cartoon Attribution Strategy Test Desktop.

remington ci 5538

Suosittu VLC-mediatoistin päivittyi versioon – mukana Chromecast-tuki |

Google Chromecast on tullut jokaisen älytelevision omistajan kodin ominaisuus ympäri maailmaa. Kaikki yhdellä napsautuksella! Laaja artikkeli deepfake-videoista: niiden laillisuudesta, miten ne voi tunnistaa ja miten niitä voi tehdä itse. Se ei kuitenkaan OLE ainoa käyttö, jota voimme käyttää, koska voimme yhdessä VLC-soittimen kanssa toistaa tätä elokuvaa tietokoneella ja lähettää niitä langattomasti televisioon. Haluatko katsella kotitietokoneelle tallennettua videota puhelimellasi, tabletillasi tai televisiollasi? Näiden vlc google chromecast VLC tulee jatkossa asteen videoita sekä 3D-ääntä.

Chrome-välilehden striimaus televisioon – Tietokone – Chromecast Ohjeistot

Jos kuitenkin käytät sitä oletussoittimena, tiedät jo, että se ei tällä hetkellä tue Chromecastia PC:llä tai Androidilla. Nykyään VLC voi käyttää sisältöä mistä tahansa muusta verkon laitteesta. Onko sinulla ongelmia? Jätä kommentti alle. Account Options Kirjaudu sisään. Tietoja meistä Mainonta Ota yhteyttä Käyttöehdot ja tietoa yksityisyydensuojasta Tietosuojaseloste Lehdistötiedotteet. Muista tarkistaa Wi-Fi molemmissa laitteissa ja varmistaa, että ne ovat samassa verkossa, muuten se on kuin yrittäisit kommunikoida jonkun kanssa eri puhelun aikana.