Voide Aknen Hoitoon

Akneiholle on olemassa omat puhdistustuotteensa, jotka puhdistavat ihoa tehokkaasti ja hillitsevät talineritystä. Akne on usein murrosiässä alkava ihon tulehdussairaus, mutta aknea voi esiintyä myös myöhemmässä iässä, jolloin puhutaan aikuisiän aknesta. Tuotekuvaus: Repolarin valmistama kotimainen AbiCare® ACNE on luonnon raaka-aineista valmistettu rauhoittava, kosteuttava ja ihoa uudistava emulsio Jos on tottunut voide aknen hoitoon ihoaan, kannattaa se tehdä finnisellä iholla varoen: finnit ärtyvät, kun niitä hierotaan karkealla kuorintatuotteella. Jos tilanne ei huolellisesta kotihoidosta huolimatta rauhoitu, on syytä käydä ihotautilääkärin luona. Tässä vinkit sopivien tuotteiden valintaan.

Onko se aknea?

Anaboliset steroidit taas saattavat aiheuttaa aknen. Tyypillisesti tosin paljon alkoholia sisältävät tuotteet ovat kuivattavia, joten niiden välttely on perusteltua. Koska aurinko lisää talin­eritystä kasvoilla, kannattaa aurinkovoide valita akne-ihon tuotteista. Asiantuntijana Lääkärikeskus Aavan ihotautien erikoislääkäri Laura Bouchard. Vaihda kaulaliina, tyynyliina ja muut voide aknen hoitoon kanssa kosketuksissa olevat tekstiilituotteet puhtaisiin usein, mieluusti vaikka päivittäin.

voide aknen hoitoon

Tuoteryhmät

Tietoa apteekeista Vastuullisuus Apteekit työpaikkana. Ihonhoidon supervitamiiniksi nimitetty niasiiniamidi tasapainottaa talin tuotantoa, ja voit lukea lisää siitä täältä. Vähentää ihon kiiltelyä. Näytä yhdellä sivulla. Geeli syväpuhdistaa ihohuokoset ja sisältää myös kevyesti kuorivia ainesosia.

nikon 1000 p

Akne ja epäpuhdas iho – Yliopiston verkkoapteekki

Kehitämme toimintaamme ja koko toimialaamme viisaasti ja välittäen. Hankalaan akneen lääkäri voi määrätä kapseleina nieltävän isotretinoiini-lääkekuurin, joka on lääkkeistä tehokkain. Lievään akneen iholla mustapäiden ja finnien lisäksi vain muutamia tulehduksellisia märkäpesäkkeitä voidaan käyttää paikallishoitovalmisteita. Tuote on parabeeniton. Voide aknen hoitoon hoito­rutiinilla ihosta saa oikeasti upean.

Aknen hoito – Yliopiston verkkoapteekki

Jaa tämä kaverillekin. Rasvauk­seen käytetään rasvaiselle ihoalueelle kevyttä kosteutusta ja kuivemmille alueille tarvittaessa täyteläisempää voidetta. Katso kaikki aknetuotteet. Kaikissa iho-ongelmissa on avuksi, jos pystyt pitämään elämäntavat säännöllisinä ja stressin loitolla. Lievää aikuisiällä ilmenevää aknea kannattaa alkaa hoitaa lempeästi ja valita puhdistustuotteeksi hellävarainen puhdistustuote , kuten puhdistusmaito tai -geeli.