Voiko Kissalle Antaa Raakaa Jauhelihaa

Eläinlääkäri tsekkas sen pari viikkoa sitten muiden meidän eläinten tarkastuksen yhteydessä ja sanoi että harvoin on nähnyt näin tervettä ja hyväkuntoista tämän ikäistä kissaa. Voiko kissalle antaa raakaa jauhelihaa tajuta, että eläinruokien valmistus ja myynti on bisnestä. Kannattaa lukea hieman tutkimuksia siitä, mitä puutosoireita ja -sairauksia liian vähäinen ravinteiden saanti voi aiheuttaa. Jos multa kysytään kerron vaikkei kysytä niin antaisin niitä ihan huoletta puolet sen safkasta, jos vain maistuvat. Myös toinen kissa oli erinomaisessa kunnossa. Useat kissat saavat maidosta ripulin, koska niiden kyky hajottaa maidon laktoosia on huono.

Kissan ruokinta

Keuhkot ja perna ovat arvottomia ruoaksi. Ei ihan vierashuone riittänyt, jos voiko kissalle antaa raakaa jauhelihaa kaksi pulskaa hiirtä päivässä per kesykissa. Kissat eivät arvosta hajustettuja hiekkoja. Raakaravintoa voi aluksi lisätä joka päivä pienen määrän kissalle jo tutun ruoan viereen. Tämän vuoksi on tärkeää, että kissalle tarjotaan ruokaa usein, tai ruokaa on koko ajan saatavilla. Useiden amerikkalaisten eläinruokien on todettu sisältävän etoksikiinia; valmistajat kylläkin saattavat puhua turvallisesta antioksidantista.

voiko kissalle antaa raakaa jauhelihaa

Blogiarkisto

Mainitsinkin jo videolla siitä, että on turvallisinta syöttää puolet täysravintomärkäruokaa ja puolet lihaa, jolloin lisät saa kokonaan ”unohtaa”. Eli hyvin luontaista ruokaa. Näin sen tuoksu tulee kissalle tutuksi. Kasviperäisiä raaka-aineita saa olla hiiren ruuansulatuskanavaan mahtuva määrä, sillä suuret määrät rasittavat haimaa, altistavat sokeritaudille ja aiheuttavat ylipainoa. Tästä syystä raakapakastetut annospullat ovat loistava vaihtoehto, ne ovat vähemmän prosessoituja ja luonnolliset ravintoaineet säilyvät niissä mahdollisimman hyvin. Proteiinia valmistavista 23 aminohaposta 11 on välttämättömiä kissalle.

mini pilates band decathlon

Kissan ruokinta

Tässä kohtaa rohkaisisin ihmisiä aloittamaan raakaruokinnalla ilman lisiä ja lisäämään niitä sitten pikkuhiljaa mukaan kun kokemusta ja tietoa on enemmän. Hyvin maistui meidän kissoille. Eikö siinä kohtaa voisi siirtyä märkäruokaan, kun kesykissa juo lähtökohtaisesti liian vähän? Koiran äänipelko. Tämäkin ruoka menee kuin kuumille kiville kuten toinenkin raksumakuainoat raksut joita voi syöttää kissalle kotimaisuuden ja ravintosisällön puitteissa.

Ohjeita ja vinkkejä kissan raakaruokintaan – Mush

Susanna Rautsiala — Ostaisin mielelläni ison pussillisen isoja rotan pinkkejä pakkaseen, eläinkaupassa nekin taisivat olla euron kappale. Jotkut yksilöt taas voidaan totuttaa tuotteisiin, tarjoamalla niitä aluksi kevyesti kypsennettynä. Iäkkään kissan ravinnon tarve on siis sama kuin nuoren aikuisen. Emo ja pentuesisarukset opettavat monia perustaitoja, joita vaaditaan kissan normaaliin käyttäytymiseen. On huolehdittava vitamiinien ja kalkin saannista, etenkin jos pennut ruokkii kotiruoalla. Korostan vielä kohtia, jossa kerron, että liha kannattaa aina antaa raakana.