Volkswagen Polo 1983

Yleiset laakerit. Vuoden kasvojenkohotuksessa pyöreät ajovalot vaihtuivat tavanomaisemmin muotoiltuihin. Pääartikkeli: Volkswagen Polo I. Ostoskori 0. Pääartikkeli: Volkswagen Polo V.

Volkswagen Polo (86C)

Ohjaus on kevyt ja ketterä Polo sopii hyvin kaupunkiajoon. Polo Gssä on mekaaninen ahdin, jossa ei OLE turbon viivettä. Infobox OK. Mallista tuli markkinoille myös maastokelpoisemman näköiseksi tehty Polo Fun myöhemmin Cross Polo. Sylinterin painomitat ovat 69,5 × 72 mm.

volkswagen polo 1983

Tärkeimmät tiedot

Jarrut lukkiutuvat liian herkästi. Aukioloajat M-P. Nimiavaruudet Artikkeli Keskustelu. Nelisylinterisen cm³ rivimoottorin suurin suoritusteho on 40 kW. Pääartikkeli: Volkswagen Polo V. Takatilat ovat ahtaat, polvi- ja pääntilaa on niukasti.

mx palm

Volkswagen Polo II (86C) (60 Hp) | Tekniset tiedot, polttoaineenkulutus , Painomitat

Volkswagen Group A Piilotetut luokat: Väitteelle ei Object Linking and Embedding merkitty esittäjää Seulonnan keskeiset artikkelit. Syksyllä Polo uudistettiin visuaalisesti siirtymällä mallivuoteen Cookies help us deliver our services. Nelisylinterisen cm³ rivimoottorin suurin teho on 40 kW.

Volkswagen Polo II Classic (86C) (55 hv) | Tekniset tiedot, polttoaineenkulutus , Painomitat

Autonrenkaat ja vanteet. Tilaamalla uutiskirjeemme saat tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Volkswagenin automallit. Volkswagen Polo 1. Vaihteita on vain neljä vertailun kaikissa muissa oli 5 vaihdetta. Cookies help us deliver our services. Volkswagen Polo Coupe maksoi Suomessa vuonna 63 markkaa eli 15 euroa v.