Volkswagen Polo Gti 2010

Perustason puoli, kaksi 1,2 kolmisylinteristä 60 hv ja 70 hv, häviävät 1,0 ilmakehän kolmisylinterisen lohkon edestä! Siksi Volkswagen päättää laajentaa kaupunkiautonsa valikoimaa. TK-mpauto Oy. Volkswagen Polo 1. Se seuraa Polo IV: tä. Toki myös paska kuivakytkin-DSG7 on ympätty tähän pilaamaan loputkin kestävyys- ja käyttövarmuusasiat.

Volkswagen Polo (6R/6C)

Intiassa tämä sama versio on myynnissä ” Volkswagen Vento ” -nimellä ja paremmalla varustuksella. T7 Multivan. Muita ajotaloutta parantavia tekijöitä ovat start-stop -järjestelmäjarrutusenergian talteenotto ja ajotietokoneen opastusnäyttö, polttoaineen kulutuksen kannalta optimaalisen vaihteen valitsemiseksi. Huoltokirja, Isofix takasivuistuimissa, Kahdet autonrenkaat, Lohkolämmitin, Lämmitettävät sähköpeilit, Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. BlueMotion-tekniikka laajennetaan myös tähän malliin 1,6 TDI 75 ja 90 hv.

volkswagen polo gti 2010

Tärkeimmät tiedot

Polo Vivo on halpa Polo-paita, jota myydään Afrikassa. Yritysleasing – kilpailuta yrityksesi tarpeisiin sopiva liisaus. Trendline, Vain tkm, Sivua on viimeksi muutettu Tiguan I. R3 , DOHC , polttoaineen imusarjasuihkutus. Versiosta riippuen laitteistojen ominaisuuksiin kuuluu mm.

xda huawei p30

Volkswagen Polo V –

Volkswagenin Kalugan tehtaalla valmistettu malli on varustettu 1,6-litraisella, 77 kW:n hv DIN ottomoottorilla ja valinnaisesti joko 5-portaisella käsivalintaisella- tai 6-portaisella Tiptronic -automaattivaihteistolla. Voit lisätä volkswagen polo gti 2010 25 kohdetta. Kopioi linkki. Pääartikkeli: Volkswagen Polo. Mallin valmistaminen tapahtuu Volkswagenin Uitenhagenin tehtaalla Etelä-Afrikassa. Voimanlähteiksi on valittavissa joko 1,6-litrainen otto- tai samalla iskutilavuudella varustettu dieselmoottori, joiden molempien suoritusteho on 77 kW hv DIN. Uuden moottorin lisäksi parantuneeseen polttoainetalouteen on vaikutettu laskemalla ajokorkeutta ja parantamalla aerodynamiikkaa maskin ympärilla ja korin alla.

Tekniikan Maailma

Teinikoppi joka on sikahintainen, ruma, ja tekee aikuisen kuskin naurettavaksi. Kylla tuo GTI polo on huomattavasti hienompi ja nayttavampi auto kun perus bemari. Missä ovat ne puuttuvat 75 heppaa? Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? Polon uusi moottori täyttää Euro 6 -päästöluokituksen ja sen energiatehokkuusluokka on A. Joulukuun lopun ja joulukuun lopun välisenä aikana Volkswagen valmisti erikoismallia Style , jonka perusvarusteisiin kuuluivat tummennetut taka- ja sivuikkunat, lämmitettävät etuistuimet, koneellinen ilmanvaihto, automaattisesti himmentyvä sisätaustapeili, CD-Radio ja 15″ kevytmetallivanteet.