Volvo 960 Tekniset Tiedot

E10 sisältää noin 10 prosenttia etanolia, kun E5 sisältää alle 5 prosenttia etanolia. Your Volvo is designed to meet all applicable safety and emission standards, as evidenced by the. Automyyjä, service also in English, Service auch auf Deutsch. Gmail Facebook Twitter Link. Valitse Toimitustavat, jonka jälkeen lähetyshinta tulee näkyviin. Sivu: 1.

Volvo 960 (964) 1990 – 3.0 i 24V (204 hp)

Milloin minun Volvoini vaatii huoltoa? Volvon ilmoituksen mukaan autossa oli 1. Heinäkuussa esiteltiin kasvojenkohotus-versio. Thank you for helping! Osta tarvitsemasi varaosa verkossa, ja me toimitamme sen sinulle Euroopassa tai sen ulkopuolella muutaman työpäivän kuluessa. Myynti Auto Deal, Ylöjärvi.

volvo 960 tekniset tiedot

Yhteenveto

Kysy kysymys. Mitä eroa E10 ja E5 bensiinillä on? Romuttamoilla kiertämiseen, mainosportaalien kanssa ajan haaskaamiseen ja soitettujen puhelujen selaamiseen ei OLE tarvetta — voit löytää ja ostaa käytetyt varaosat muutamalla hiiren napsautuksella käytettyjen autonosien portaalista WWW. Jarrunesteen vaihtoa suositellaan joka toinen vuosi. Viimeksi katsotut Suosikkisi 0.

villahousut vauvalle ohje

Volvo 5d A STW | Myydään | Tori Autot | Tori

Valitse osat ja valitse Lisää ostoskärryyn tai Osta. Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän. Back to homepage. Koodi voi olla leimattuna auton runkoon tai rekisterikilpeen. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki autotalli.

Volvo | Tekniset tiedot, Polttoaineenkulutus, Mitat

Kompakti 3-ovinen. Volvo esiteltiin syksyllä mallivuodeksi Ominaisuudet Kohdenumero Tarkista seuraavaksi Ostosäännöt ja Tietosuojakäytäntö. Tämä auto myös mahdollista varustella. Maantie 6.