Volvo S80 Tekniset Tiedot

Vuonna esiteltiin turboahdettu flexifuel-malli, 2,5 FT hv. Dieselmoottoriksi tarjottiin Audin 2,5-litraista TDI:tä hvjoka oli jo hieman vanhahtava. Infobox OK. Volvo Sn seuraajaksi esiteltiin tammikuussa uusi Volvo S Niiden yläpuolella oli vapaasti hengittävä kuusisylinterinen 2,9-litrainen hv ja malliston volvo s80 tekniset tiedot kaksoisturboahdettu 2,8-litrainen hv T6. Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde. Jos sivustolla ei voida esittää käyttäjän todennäköisten mielenkiinnonkohteiden mukaan räätälöityä mainontaa, emme välttämättä voi jatkaa sivuston ylläpitoa.

Volvo S80 mk1

Auton selvästi suurin markkina-alue on ollut Amerikan yhdysvallat. Suurimpia muutoksia olivat uudet sivupeilit ja etusäleikkö sekä kylkilistojen muuttuminen korinvärisiksi. Flexifuel-mallistoa supistettiin poistamalla 2,0 litran versio. Eniten uudistuksia tuli mallivuoden aikana. Uusi lisävaruste oli mukautuva Four-C-alustajärjestelmä, jossa on kaksi eri asetusta: Comfort ja Sport. Nimiavaruudet Sivu Keskustelu.

volvo s80 tekniset tiedot

Hanki koko kuva

Nyt myös 3,2 litran moottori oli saatavana nelivetoversiona. Suurimpia muutoksia olivat uudet sivupeilit ja etusäleikkö sekä kylkilistojen muuttuminen korinvärisiksi. Samoin D5 kehittyi hevosvoimaiseksi ja 2,4 D hevosvoimaiseksi. Tasan vuotta myöhemmin farmarikoriseksi rinnakkaismalliksi esiteltiin kolmannen sukupolven V Elokuussa nimistö muuttuivat seuraaviksi: Kinetic, Momentum ja Summum. Classicin varustukseen Sssä sisältyi muun muassa mukautuvat bi-xenon-ajovalot, nahkaverhoilu, sähkötoiminen kuljettajan istuin, Sensus Audio High Performance -äänentoistojärjestelmä ja pysäköintiapu taakse.

pähkinöitä netistä

Volvo S80 mk1 – AutoWiki

Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Auto on etuvetoinenjoskin myös AWD- neliveto on saatavilla tiettyjen moottorien yhteyteen. Ulkonäköä piristettiin muun muassa kromikoristeilla. Viitattu Vuonna autosta esiteltiin facelift -versio, jossa mm.

Volvo S80 II D5 ( hv) | Tekniset tiedot, polttoaineenkulutus , Mitat

Belgia Kanada Kiinan kansantasavalta Malesia Ruotsi. Volvo S80 on Volvon vuosina — valmistama edustusluokan neliovinen sedan, joka korvasi Volvo Sn. Suurimpia muutoksia olivat uudet sivupeilit ja etusäleikkö sekä kylkilistojen muuttuminen korinvärisiksi. Vuonna esiteltiin turboahdettu flexifuel-malli, 2,5 FT hv. Uutuuksina olivat aina nelivetoinen 3,0 T6 hv , nelisylinterinen 2,0-litrainen hv ja sen flexifuel -versio 2,0 F. Bensiinimoottoreiksi olivat aluksi tarjolla 2,5 T hv , vapaasti hengittävä 3,2-litrainen hv sekä 4,4-litrainen V8 hv , joka oli saatavana ainoastaan nelivetoisena. Halutessaan Executiven sai kevyesti tai vaihtoehtoisesti raskaammin panssaroituna.