Volvo Truck Fh

Moderni ratkaisu vaativiin ajotehtäviin. Turbocompound-teknologian ansiosta moottori hyödyntää käytettävissä olevan energian täysimääräisesti jokaisessa vaiheessa ja antaa enemmän vääntöä. Uusi Volvo FM on tilava, ja sen näkyvyys on poikkeuksellinen. Tie rele Intermodaalikuljetukset Kuorma-autojen rahtaus Tavarat. Jälkimmäisen on vähennettävä volvo truck fh ja siten polttoaineenkulutusta. Kaikissa autoissa on kokosivun aukeava kuormakori takalaitanostimella. Volvo FMX.

Volvo kuorma-autot

FH: n kehittäminen ja hienosäätö piirustusarkeista alkaen kestää volvo truck fh pitkää vuotta. Turbocompound-teknologian ansiosta moottori hyödyntää käytettävissä olevan energian täysimääräisesti jokaisessa vaiheessa ja antaa enemmän vääntöä. Volvo FH Paras valinta kaukokuljetuksiin Niille jotka viettävät paljon aikaa tien päällä. Kaikissa autoissa on vaivaton ja huipputaloudellinen I-Shift -vaihteisto sekä makuuohjaamo. Kaikissa autoissa on vaivaton ja huipputaloudellinen I-Shift -vaihteisto, erikoiskorkea Globetrotter-ohjaamo sekä moduulivetovarustus.

volvo truck fh

Valitse lähin kuorma-automyyjäsi:

Lue lisää Volvo Huoltosopimuksista. Lataa PDF-tiedostona Tulostettava versio. Jos poistat tämän evästeen käytöstä, emme voi tallentaa asetuksiasi. Myös moottoriöljyn hydraulista painetta käytetään ylimääräisen venttiilivälyksen eliminoimiseksi, joten tämä toiminta työntää tassut sivulohkoja vasten ja työntää väliaikaisesti pakoventtiilejä, mikä aiheuttaa painehäviön. Onko Volvo FH suunniteltu vain kaukokuljetuksiin? Volvo FH on kaukokuljetusten edelläkävijä.

monitor dell p24 19h

Kuorma-autot | Volvo Trucks

Vuokraa sopiva ajoneuvo oikeaan kuljetustehtävään Volvo Truck Rentalista löydät monipuolisen valikoiman kuorma-autoja ja pakettiautoja vuokrattavaksi. Kylmäkuljetukset hoituvat Volvo FH -autolla, jossa on kokosivun aukeava FRC-kori, lämpötilanhallinta, takalaitanostin ja makuuohjaamo. I-Save -toiminnolla varustettu Volvo truck fh FH on lyömätön kaukokuljetusauto I-Save-toiminnolla varustettu Volvo FH vähentää polttoaineenkulutusta kaukokuljetuksissa — ajettavuudesta tinkimättä. Source Authors. Räätälöity tuottavuutesi ehdoilla Omiin käyttötarpeisiisi valmistettu alusta.

Uusi Volvo Trucks -mallisto

Vuonna esiteltiin sitäkin tilavampi Globetrotter XL. Haluamme parantaa heidän kilpailukykyään ja auttaa heitä houkuttelemaan parhaita kuljettajia yhä kiristyvillä markkinoilla, sanoo Roger Alm, Volvo Trucksin toimitusjohtaja. Autoissa on normaalin vetovarustuksen lisäksi siirrettävä vetopöytä ja niinsanottu trukkipistoke. Ennakointi kannattaa aina. Tämän moottorin suunnittelun tarkoituksena oli myös jättää tie tuleville bruttotehon ja päästöjen kehitykselle. Se varustettiin yläpuolisella nokka-akselilla , 4 venttiiliä sylinteriä kohden, täysin elektronisesti ohjatulla suoraruiskutuksella, integroidulla Jake-jarrujärjestelmällä ja kaksiosaisilla männillä teräs ja alumiini. Lisäksi valikoimassa on kaksi moottoria, joita voidaan käyttää nesteytetyllä maakaasulla tai biokaasulla LNG , mikä pienentää ympäristöjalanjälkeäsi huomattavasti.