Volvo V70 Automaattivaihteistoöljy

Jälkimmäinen näistä on huomattavasti edullisempaa tavaraa. Etkö löytänyt etsimääsi varaosaluettelosta? Fact0ry De Luxe Viestejä: WWW. Vanha osa on palautettava uuden osan laatikossa kokonaisena. Emme vastaa mahdollisista virheistä, mutta pyrimme korjaamaan mahdollisia virheitä aktiivisesti. Osa verkkokaupan tuotekuvista voi olla viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä vastaa volvo v70 automaattivaihteistoöljy myynnissä olevaa tuotetta. Ei voi.

Vaihteistoöljy -05 V70 automaatti

Puretuista osista panttimaksua ei hyvitetä. Luulis olevan käypästä. Etkö löytänyt etsimääsi varaosaluettelosta? Mikäli uusi osa on mitoiltaan erilainen kuin vanha osa – älä asenna! Auton valmistajien ja osavalmistajien merkki- ja mallinimityksiä on käytetty volvo v70 automaattivaihteistoöljy viitteenä eikä siis edellytä osien olevan alkuperäisvalmisteita. Tossa spisessä on kohta tkm täynnä original laatikolla ja öljyt olen tkm välein vaihtanut, vielä toimii.

volvo v70 automaattivaihteistoöljy

Lataushybridi

Hintaa tulee 20l pytylle n. Lue lisää Hyväksy cookies. Tossa spisessä on kohta tkm täynnä original laatikolla ja öljyt olen tkm välein vaihtanut, vielä toimii. Suosittelen laittamaan sinne laatikkoon joko tuota Volvon ”omaa” öljyä, eli Mobil1 ATF ä, tai sitten Mannol-merkkistä öljyä, joka täyttää kanssa tuon vaadittavan luokituksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Öljyn luokituksista ei löydy JWS , joka tarvitaan tuolle 5 vaihteiselle Aisinin laatikolle. Mannolia olen käyttänyt ja reiluun kymmeneen volvoon olen vaihtanut kyseiset öljyt.

ostetaan pyykinpesukone

Vaihteistoöljy V70 automaatti

Luulis olevan käypästä. Suosittelen laittamaan sinne volvo v70 automaattivaihteistoöljy joko tuota Volvon ”omaa” öljyä, eli Mobil1 ATF ä, tai sitten Mannol-merkkistä öljyä, joka täyttää kanssa tuon vaadittavan luokituksen. Mikäli osan palautuskelpoisuudessa on epäselvää, varmista asia Motonetin asiakaspalvelusta ennen ostoa. Tossa spisessä on kohta tkm täynnä original laatikolla ja öljyt olen tkm välein vaihtanut, vielä toimii. Osa verkkokaupan tuotekuvista voi olla viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä vastaa täydellisesti myynnissä volvo v70 automaattivaihteistoöljy tuotetta. Lisätietoa varaosaluettelosta Ennen varaosan asennusta Vertaa aina uutta osaa vanhaan ennen kuin alat purkaa vanhaa osaa tai viimeistään ennen asennusta! Lainaus käyttäjältä: sandux –

Varaosat Volvo VMK3 | Motonet Oy

Toiminut kaikki hienosti. Lainaus käyttäjältä: Fact0ry – Lainaus käyttäjältä: sandux – Tarkista että saamasi osan tuotenumero täsmää luettelon tietoihin. Puretuista osista panttimaksua ei hyvitetä.