Volvo V70 Takakontin Matto

Erittäin kompakti polkupyöränpidin kahdelle polkupyörälle. Polkupyöränpidin, vetolaitteeseen asennettava, 2 pyörälle Poislukien JP, PT Turvallinen ja nykyaikainen kuljetusjärjestelmä kahdelle polkupyörälle. Asennus Asennusohjeet. Tuotenumero: Väri: harmaa. Kirjaudu sisään. Saatavuus: Heti.

Please wait while your request is being verified…

Tavaratilamatto Nissan X-Trail 5-p Volvo Cars. Kestävästä ja korkealaatuisesta materiaalista valmistetut automallikohtaiset tavaratilamatot on helppo pitää puhtaana. Kattolaatikko, Travel Premier Paitsi AME Volvo Carsin suunnitteleman volvo v70 takakontin matto tilavuus on litraa, mikä tekee siitä erittäin monikäyttöisen tuotteen. Likaantumissuoja, tavaratila, kokonaan peittävä Käytännöllinen tavaratilan suoja, valmistettu kulutusta kestävästä ja likaa hylkivästä vinyylistä, peittää tavaratilan lattian, sivuseinät ja takaistuimen selkänojien takasivun. Sopii kaikentyyppisiin etuhaarukoihin ml. Verkko, tavaratila Kätevä kangasverkko, joka estää tavaroita liukumasta ympäriinsä tavaratilassa.

volvo v70 takakontin matto

Volvo Tavaratilamatot Malleittain

Käytännöllinen tavaratilan suoja, valmistettu kulutusta kestävästä ja likaa hylkivästä vinyylistä, peittää tavaratilan lattian, sivuseinät ja takaistuimen selkänojien takasivun. Erittäin kätevä ja helppokäyttöinen järjestelmä vetokoukulla varustettuihin autoihin. Ohje Tuki. Suosittelen tätä tuotetta. Kysy varaosia heti varastosta. Huomaa, että tämä ei Object Linking and Embedding tilaus.

rtx 3070 ti msi suprim

Tavaratilamatto Volvo VIII > | Motonet Oy

Sopivuus on täydellinen, ja matto on helppo laittaa paikalleen, ottaa pois ja pitää puhtaana. Pitimen ansiosta polkupyörän voi ottaa mukaan sekä pitkille että lyhyille automatkoille. Hyvälaatuinen automatto, joka suojaa autoasi. Vapaa-aika Kiekkogolf Kylmälaukut ja coolerit Radiotoiminta-ohjattavat Lelut ja pelit Pihapelit ja liikuntakäyttäytyminen Sähköpotkulaudat Uima-altaat ja tarvikkeet Varavuoteet ja peitteet Katso kaikki. Lähetä arvostelu.

MotorMarket | Tavaratilamatto Volvo V70/XC70

Oma tili. Hyvälaatuinen automatto, joka suojaa autoasi. Kirjaudu Motonet-verkkokauppaan Käyttäjätunnus sähköpostiosoite Salasana. Öljyt ja huoltotarvikkeet Huoltotarvikkeet Hydrauli- ja trimmiöljyt Kaksitahtimoottoriöljyt Moottoriöljyt Polttoaineen lisäaineet Vaihteistoöljyt Venemaalit ja veneenhoito Katso kaikki. Tavaratilamatto Volvo XC90 – Ainutlaatuisesti muotoiltu vetolaite autoon. Tämän Volvo Carsin suunnitteleman kattolaatikon tilavuus on litraa, joten se on erittäin monikäyttöinen automatkoilla kuljetettaessa paljon ja suuria matkatavaroita.