Volvo Xc40 Tavaratilan Matto

Tilavaan kuormatilaan mahtuvat esimerkiksi selkäreput ja kokoontaitettavat istuimet. Kattolaatikko, ”Space Design ” ja ”Space Design ” Space Design on nykyaikainen, ylellinen ja aerodynaaminen kattolaatikko, jolla ainutlaatuisen muotoilunsa vuoksi on minimaalinen ilmanvastus. Toimituskulut ja toimitusaika toimitustavoittain, jos tilaat vain tämän tuotteen: Nouto valitsemastasi Postista. Lue lisää tavaratilamatoista ja älä volvo xc40 tavaratilan matto tarkastaa autosi kumimattojen kuntoa! Hae lisävarusteita. Kattolaatikko, Volvo Carsin suunnittelema Volvo Carsin suunnitteleman kattolaatikon tilavuus on litraa, mikä tekee siitä erittäin monikäyttöisen tuotteen.

Volvo XC40 vm. 10/2017->

Polkupyörän pidin. Tyhjennä Peruuta. Lisävarusteiden toivelista. Erittäin kätevä ja helppokäyttöinen järjestelmä vetokoukulla varustettuihin autoihin. Väri musta. Tavaratilamatto Volvo XC60

volvo xc40 tavaratilan matto

Tavaratila

Kun olet tyytyväinen toivelistaasi, voit tallentaa sen PDF-muotoon. Omat tiedot. Kuormankiinnitysverkko — kuormatila Kätevä tekstiiliverkko, joka estää tavaroiden liikkumisen tavaratilassa. Lisävarusteiden toivelista. Siisti muovinen suojamatto, joka on muodoltaan kuormatilaan sovitettu ja väriltään sisustuksen muihin väreihin sovitettu.

vita liberata mousse kokemuksia

Volvo XC40 vm. 10/> |

Lifestyle Collection. Lukkojärjestelmä, jonka avulla voit lisätä helpommin varusteita taakkatelineisiin. Käytännöllinen suojaritilä, joka estää kuormaa tai eläimiä sinkoutumasta matkustamoon nopeassa jarrutuksessa tai törmäystilanteessa. Vetokoukku kääntyy ulos, kun painat tavaratilassa olevaa nuppia. Toivelista auttaa Volvo-jälleenmyyjääsi auttamaan sinua. Urheiluvarusteiden pidin.

MotorMarket | Volvo Tavaratilan matto | Tavaratilamatot Mallikohtaisesti

All rights reserved. Etsi jälleenmyyjä. Avaa toivelista ja napsauta painiketta ”Jaa”. Ohje Tuki. Näistä asioista päätät keskustelussa Volvo-jälleenmyyjäsi kanssa.