Vostro 5481

Saat yhden yhteydenottopisteen projektinhallintaan, mukaan lukien etukäteissuunnittelu, määrittäminen, tietojen siirtäminen ja tietämyksen siirto. Elisa Fokus. Luotettava hallinta: Helppokäyttöinen Dell Vostro 5481 sisältää kattavat hallintatyökalut, joilla voit määrittää järjestelmän toiveidesi mukaiseksi. Multimedianäppäimillä ja pienemmillä näppäinväleillä varustettu chiclet-näppäimistö auttaa estämään pölyn kertymistä. Lisää ostoskoriin. Optinen asema. Hienostuneet värit: Valitse urbaani tai kiiltävä harmaa vostro 5481 ja tyylikäs alumiinikotelo, johon yhdistyvä kämmentuki muodostavat yhdessä kestävän ja tyylikkään ammattimaisen ulkoasun.

DELL Vostro 5481

Vaivaton suojaus: Valinnaisen sormenjälkilukijan ja Windows Hellon avulla voit kirjautua turvallisesti yhdellä kosketuksella ilman salasanaa. Ylä- sekä alapuolta suojaavat metallipinnat paitsi tuovat ryhtiä ja tyyliä, myös haihduttavat käytössä muodostuvaa lämpöä tehokkaasti. Ohut ja kevyt: Vostro 5481 kevyttä rakennetta on sulavoitettu entisestään, mikä antaa tietokoneelle tyylikkään ulkonäön ja tunnun. Kytke toimistossa helposti useita näyttöjä, näppäimistöjä, tulostimia ja hiiriä yhteensopivaan telakkaan, tai irrota kannettava tietokoneesi vaivattomasti vostro 5481 ota se mukaan. Universal Serial Bus 3. Lue lisää Cookies. Vahinkoturva Nauti huolettomasta omistuksesta ja minimoi käyttökatkot suojautumalla putoamista, nesteiden roiskumista, virtapiikkejä ja rikkoutumista vastaan.

vostro 5481

Tuotteen ominaisuudet

Parasta sinulle. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en. Jatka ostoksia. Käytämme myös evästeitä, joiden avulla voimme mitata liikennettä sekä näyttää räätälöityä sisältöä ja mainoksia. Kuin uusi Myyty.

nokia näyttö

Dell Vostro 14″ Core i5 1,6 GHz – SSD GB – 8GB AZERTY – Ranska | Back Market

Kannettava tietokone Dell. Integroitu HD-laajakulmaverkkokamera p ja kaksi digitaalista mikrofonia. Pieni ja kevyt 14 tuuman kannettava tietokone, joka yhdistää saumattomat liitännät ja suojausasetukset ammattimaiseen ja luotettavaan tehtävienhallintaan. Kunnostettu EC Seclin. Dell Vostro 14 – vostro 5481 ja tyylikäs valinta. Dell Performance Universal Serial Bus vostro 5481 AE2 Nauti asteen mukaansatempaavasta äänimaailmasta ja pelaa tunteja yhteen menoon mukavilla ja kevyillä kuulokkeilla, joissa on käytetty hengittävää pehmeää nahkaa. Terve tuloa Back Markettiin Paras hinta-latu suhde kunnostetuille tuotteille, jotka ovat läpäisseet tarkistuksemme ja hyväksyntämme.

Dell Vostro 15″ Core i3 2 GHz – SSD GB – 8GB AZERTY – Ranska | Back Market

Vahinkoturva Nauti huolettomasta omistuksesta ja minimoi käyttökatkot suojautumalla putoamista, nesteiden roiskumista, virtapiikkejä ja rikkoutumista vastaan. Kunnostettu EC Seclin. Tekniset tiedot. Tuoteturvallisuus, EMC- ja ympäristötietolomakkeet englanniksi Dellin Säädöstenmukaisuus-kotisivu englanniksi Dell ja ympäristö englanniksi. Dell Vostro 14 – kevyt ja tyylikäs valinta.