Vr Juhannus 2021

Vainikkalan rajanylityspaikka aukesi henkilöjunaliikenteelle rajaviranomaisten päätöksellä Kommentoi nimimerkillä tai vr juhannus 2021 kirjaudu sisään. Evästeasetuksien muokkaaminen onnistuu koska tahansa. VR:n lähijunien ja kaukoliikenteen liput jatkossa samoista myyntikanavista. Emme tallenna tai hyödynnä tietoa yksittäisten henkilöiden osalta vaan tutkimme aina tilastollista koontitietoa, esimerkiksi sivujen lukukertoja ja -aikoja. VR Asiakastuki palvelee tästä päivästä lähtien uudessa numerossa ja uusi esteettömän matkustamisen palvelunumero on aloittanut toimintansa. Jatkossa autolle voi ostaa myös peruutusturvan.

Uutiset ja tiedonannot

Jääkiekon MM-kisat pelataan Tampereella ja Helsingissä toukokuussa VR asetti kesäkauden junaliput myyntiin tiistaina aamulla. Pääkaupunkiseudun HSL-liikenteen aikataulut löytyvät hsl. Nyt sekä uusi että vanha järjestelmä toimivat. Juhannuksen pyhät aiheuttavat myös muutoksia bussiaikatauluihin. Edellinen 1 2 3

vr juhannus 2021

Tietoa lipuista

Lippuja voi nyt ostaa Junat liikennöivät Helsinki-Karis välillä harvennetuilla vuoroväleillä, mutta Helsingistä pääsee Turkuun myös suoralla bussiyhteydellä. Matkan kesto Valitse 3 – 5 päivää 1 viikko 2 viikkoa. Viemme sinut turvallisesti perille myös jouluna, uutenavuotena ja loppiaisena, mutta hieman aikataulut poikkeavat tavallisesta. Tämän takia osa junavuoroista on korvattu busseilla.

mariskooli 120 mm tummanharmaa

One moment, please

Tyhjän paikan voi ostaa viereensä jatkossa lisämaksua vastaan. Ajankoh­taista Täältä löydät ajankohtaisia uutisia palveluistamme ja junaliikenteestä. Lähtö aikaisintaan. Emme tallenna tai hyödynnä tietoa yksittäisten henkilöiden osalta vaan tutkimme aina tilastollista koontitietoa, esimerkiksi sivujen lukukertoja ja -aikoja. Verkkopalveluiden käytön seuraaminen ja vr juhannus 2021 ovat tärkeä osa palveluiden kehittämistä. Erityisesti juhannusaaton iltana sekä juhannuspäivänä vuoroja liikennöidään rajoitetusti osan jäädessä kokonaan ajamatta. Juhannuksena tehdään jälleen runsaasi ratatöitä, jotta liikenne radoilla olisi mahdollisimman sujuvaa.

Junilla ja busseilla on juhannuksena poikkeusaikataulut

Olemme lisänneet junavuorojen määrää reilusti juhannusviikon alusta Yhteensä seisakkeella pysähtyy arkisin jopa 18 kaukojunaa ja 14 lähijunaa. Pääset ostamaan junalippuja sekä kotimaan kaukoliikenteen päiväjuniin että VR:n lähiliikenteeseen keskiviikkona Varaudumme kasvavaan kysyntään lisäämällä vuoroja kisakaupunkien välille. Pukinmäen Kehä I:n siltatyömaan takia R- ja Z-junat kulkevat harvennetulla vuorovälillä ruuhkan ulkopuolella. Lisätietoja evästeistä.