Vr Lähijunat Kartta

Matkatavarat junassa. Tai miltä kuulostaisi lähiseuturetki junailua ja pyöräilyä yhdistäen? Korvaavat bussit. Ratatöiden aikana viemme sinut perille bussikuljetuksella. Vertaile junan ja ykstyisautoilun kuluja — saatat yllättyä! InterCity-junia tai pikajunia, joissa on makuu- ja autovaunuja.

Juna­liikenne nyt

InterCity Kaukoliikenteemme yleisin ja palveluiltaan monipuolisin juna. Kaukoliikenteessämme on satoja lähtöjä päivittäin, joten voit matkustaa junalla kätevästi lähes kaikkialla Suomessa. Tutustu kaukoliikenteeseen. Autojunien reitit. Lähijuna kulkee Kouvola—Kotka-reitillä Lähijunailua Kymenlaaksossa O-juna aloitti liikennöintinsä Kouvolan ja Kotkan sataman välillä alkuvuodestajolloin alue liittyi osaksi VR:n vr lähijunat kartta. Lähiliikenteen henkilöjunat Olit sitten työ- tai vapaa-ajanmatkalla, ketterät lähijunat vievät sinut sujuvasti perille.

vr lähijunat kartta

Palvelut ja junat

Pendolino Pendolino on nopea kaukoliikenteen juna. Tolstoi-junalla Moskovaan Tolstoi-junan liikennöinti on keskeytetty toistaiseksi. Siirry Junalähdöt-palveluun. Useimmissa lähijunissamme on väljät matkustustilat ja matala lattia, joten myös apuvälineiden, polkupyörien ja lastenvaunujen kanssa matkustaminen on helppoa. Sm4-junat ovat ympäristöystävällisiä, sillä osa niiden jarrutusenergiasta syötetään takaisin sähköverkkoon.

marimekko kioski ale

Tutustu kotimaan kauko- ja lähijuniin sekä Venäjän-juniin Tolstoihin ja Allegroon. Autovaunu kulussa vain torstaisin ja lauantaisin. Useimmissa lähijunissamme on väljät matkustustilat ja matala lattia, joten myös vr lähijunat kartta, polkupyörien ja lastenvaunujen kanssa matkustus on helppoa. Tervetuloa lemmikit! VR:n lähiliikenteen lipulla ei voi matkustaa VR:n kaukoliikenteen junissa. Rautatie­asemat ja vesistöreitit.

Kaukoliikenne Kaukoliikenteessämme on satoja lähtöjä päivittäin, joten voit matkustaa junalla kätevästi lähes kaikkialla Suomessa. Kaukojuniin voit varata aina oman paikan lukuun ottamatta taajamajunia. Lasten reissut ilmaiseksi. Tutustu tarkemmin, millä ehdoilla ja miten voit hakea korvausta. Voit tarkistaa ratatöiden sijainnit ja aikataulut sekä tulevat ratahankkeet Väyläviraston sivulta.